Valeriu Iftime se teme de discuții după FC Botoșani – FCSB: “Se va spune că le dăm puncte în play-off!”

FC Botoșani primește vizita FCSB-ului, în această seară de la ora 20:30, în runda cu numărul 25 din Liga 1!

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a vorbit înaintea duelului cu roș-albaștrii și a mărturisit că se așteaptă ca indiferent de scorul din această seară vor exista discuții din partea oamenilor din fotbalul românesc. Această ipoteză a fost adusă în discuție de către finanțatorul Botoșaniului, după ce de-a lungul anilor între cele două cluburi s-au făcut mai multe afaceri, ultima dintre ele fiind cea a lui Denis Haruț.

fcsb harut

Nu poate să nu te deranjeze prostioarele astea. Pe de altă parte, sunt deja obișnuit. Mulți mi-au spus că dacă batem înseamnă că ne lasă FCSB, dar deja m-am obișnuit cu vorbele astea. Eu vreau să ne facem noi jocul nostru. Este mult prea mult spus și e exclus să faci meciuri de prietenie cu FCSB. Ar fi rușinos.

 Așa se va spune, că le dăm puncte în play-off. Dar o vor spune cei fără minte. Eu sper să demonstrăm în timp că suntem o echipă foarte serioasă, să facem un meci bun duminică. Apoi se pot lua și puncte în play-off, pentru că nu vreau să ajung acolo să mă aflu în treabă!

Să fim mai atenți și mai în formă ca în tur. Am primit trei goluri din cauza apărării. O greșeală poate întoarce tot meciul. Mă rog ca toate lucrurile să fie echilibrate și ca băieții de la Botoșani să înțeleagă asta. Putem câștiga și în ultima secundă.

Sunt mai importante meciurile cu FCSB pentru că joci cu o echipă titrată. Noi vrem să dăm totul în astfel de meciuri. Nu are nicio legătură faptul că am exportat la FCSB. Ambiția de a-i bate este dintotdeauna. Au fost meciuri în care ne-am comportat lamentabil și în care am fost acuzați că lăsăm meciul, alteori am jucat bine.

Anul trecut am fost bine. I-am bătut, am făcut egal în play-off. Da, cu echipele importante este mai mare motivația. Un meci cu FCSB este unul de palmares”, a spus Valeriu Iftime.

Citește și Mișcări de trupe la FCSB! Pariul lui Gigi Becali, out pentru meciul cu FC Botoșani