Dennis Man, apărat de Victor Becali: “Schimbă omul apartamentul și tot îi trebuie timp de acomodare!”

Sursa Foto: Maurizio Borsari-AFLO Profimedia Images

Gigi Becali a bătut orice record prin mutarea lui Dennis Man la Parma, iar plecarea golgheterului Ligii 1 în Italia reprezintă cel mai scump transfer din istoria României!

Adus pe Ennio Tardini ca o adevărată gură de oxigen pentru formația lui Roberto D’Aversa, Dennis Man nu a reușit până în acest moment să se impună în primul 11 al Parmei, fiind introdus de fiecare dată în repriza secundă. În aceeași situație cu fostul jucător al FCSB-ului se mai află și celălalt român de la echipă, Valentin Mihăilă, care este folosit și el de regulă în finalurile de meci.

Fostul impresar, Victor Becali, a vorbit despre situația din acest moment a lui Dennis Man și este de părere că perioada de acomodare este cea care îl ține deocamdată pe loc pe fostul golgheter al Ligii 1. Vărul patronului de la FCSB a dezvăluit apoi că Parma nu l-a achiziționat pe român pentru a evita retrogradarea în acest sezon, ci a fost mai mult o mutare de perspectivă din partea italienilor, care îl văd pe Man un fotbalist de viitor.

victor becali

Îi trebuie ceva timp. Oamenii când au făcut o asemenea achiziție nu s-au gândit că vine Man, a intrat și… Îi trebuie timp să se acomodeze. Ați văzut, schimbă omul apartamentul, cartierul, schimbi redacția, în speța voastră, a jurnaliștilor. Îi trebuie puțin timp să te obișnuiești. Este normal. Nu l-au luat pe Man să se salveze. Oamenii gândesc în perspectivă, văd în viitor, asta este politica clubului, cu jucători tineri, care să crească. Sigur că este o diferență între fotbalul nostru și cel italian.

Citește și EXCLUSIV | „Hopul” de care trebuie să treacă Dennis Man la Parma: „E un jucător valoros, nu se pune problema!”

Uitați, Mihăilă a avut perioada aia cu pubalgia, a trecut, acum joacă. Sunt convins că și cu Man se va întâmpla la fel, fără niciun fel de problemă. A jucat și Hagi în Divizia B. Au jucat și jucători de la Juventus în Divizia B. Clubul va hotărî ce se va întâmpla, sigur, în raport cu ceea ce își doresc jucătorii, cu ceea ce se va discuta la vremea respectivă. Poate vor exista alte variante, variante de împrumut, nu știu. Deocamdată, ei încă mai speră, deși nu este deloc ușor”, a spus Victor Becali, potrivit GSP.

Adus cu mare fast în Italia, Dennis Man a reușit să strângă până acum doar 90 de minute în cele cinci partide pe care le-a bifat în tricoul celor de la Parma. Formația de pe Ennio Tardini ocupă în acest moment penultimul loc în Serie A, cu 15 puncte în cele 24 de partide.

Citește și Dennis Man, lăudat de un nume istoric pentru Parma: „Are calități care pot speria adversarii”