Dennis Man, lăudat de un nume istoric pentru Parma: „Are calități care pot speria adversarii”

Dennis Man a doborât recordul de cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1 în afară, după ce a semnat cu italienii de la Parma.

13 milioane de euro au plătit oficialii gruprii din Serie A, pentru a-şi asigura serviciile atacantului de 22 de ani, fiind golgheterul campionatului la momentul transferului.

Dennis Man la Parma

Deşi încă nu a prins vreun meci ca titular la Parma, Dennis Man este lăudat în Italia. Luigi Apolloni, un nume legendar pentru Parma, cu peste 300 de meciuri jucate pentru formaţia emiliană, spune că internaţionalul român are calităşi foarte bune şi e convins că atacantul va reuşi să se impună în primul 11.

Parma trebuie să încerce să se salveze, prin orice mijloace și cu orice cost. În acest moment nu e într-o situație prea bună”.

Achizițiile din ianuarie au fost bune. Fotbaliști tineri și cu calitate, precum Man și Zirkzee, pot aduce multă energie și pot lumina jocul.

Dennis Man Parma1 Maurizio Borsari AFLOprofimedia 0589487050
Sursa Foto: Maurizio Borsari-AFLO Profimedia Images

Românul vine dintr-o ligă diferită, iar în Italia se cer rezultate imediate. El are însă calități care pot speria apărătorii adverși”, a declarat Apolloni, pentru Parmalive.

91 de minute a jucat Dennis Man până acum pentru Parma, în cele 5 meciuri în care a fost introdus pe teren.

6.500.000 de euro este cota de piaţă a atacantului de 22 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Dennis Man Parma Photo by Maurizio Borsari AFLO profimedia 0589486965 scaled
Foto: Maurizio Borsari/AFLO-profimedia

Citeşte şi Dennis Man şi Valentin Mihăilă, pariurile unui antrenor din Liga 1: ,,Se vor adapta foarte bine”