Declarațiile unui fost jucător de la FCSB, după infectarea cu COVID-19: “Se exagerează cu toate restricțiile!”

Un fost jucător al celor de la FCSB care a fost infectat cu COVID-19, a vorbit despre simptomele virusului și despre toate măsurile care se iau pentru combaterea acestuia!

Noul coronavirus a afectat întrega lume, iar sportul nu a fost ferit nici el prea mult de acest focar. Unul dintre foștii jucători ai roș-albaștrilor a mărturisit cum a fost perioada în care a fost contaminat cu acest virus și ce simptome l-au făcut să își dea seama că este pozitiv.

Actualul mijlocaș al formației SCM Zalău, Mihai Onicaș, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 pe 22 octombrie, urmând ca mai apoi să fie izolat față de restul echipei. Onicaș a declarat că a avut aceleași simptome ca și în cazul unei simple răceli.

mihai onicas 1

“Știam că acestea ar putea fi simptome ale Covid-19 și am decis să mă autoizolez. În cazul meu simptomele virusului s-au resimțit exact 9 zile și exact ca în cazul unei răceli!

Nu contest că au fost forme poate mai grave și posibil și decese doar din cauza acestui virus fără ca persoana în cauza să mai fi avut și alte afecțiuni, dar cred cu tărie că se exagerează cu măsurile de precauție și cu toate restricțile!”, a spus Mihai Onicaș.

Citește și Un fost stelist ridică un semn de întrebare: ”Ianis vine la tineret să arate cât de bun e el?”

Ulterior, mijlocașul în vârstă de 30 de ani este de părere că aceste restricții nu fac altceva decât să afecteze viața oamenilor.

În opinia mea, mult mai multe persoane vor avea de suferit din cauza restricțiilor și măsurilor care s-au luat, și mă refer la afaceri băgate în faliment, oameni care își pierd locul de muncă poate pentru mai multe luni de zile, iar asta pentru mine nu face sens!

Ne este frică de acest virus mai mult decât ar trebui și uităm că omenirea a mai trecut prin pandemii, dar niciodată în istorie oamenilor nu li s-a limitat libertatea de mișcare!”, a mai declarat mijlocașul.

Mihai Onicaș s-a aflat în curtea celor de la FCSB încă din anul 2006, atunci când a venit de la juniorii lui U Cluj, și până în anul 2014, moment în care a fost transferat formația Olimpia Satu-Mare.

Citește și Cine este fotbalistul care a schimbat jocul FCSB-ului: “Și-a mărit capacitatea de efort și e mult mai prezent în joc!”