Cine este fotbalistul care a schimbat jocul FCSB-ului: “Și-a mărit capacitatea de efort și e mult mai prezent în joc!”

FCSB a câștigat aseară la scor un nou meci în Liga 1, iar elevii lui Toni Petrea sunt în acest moment o adevărată mașinărie de fotbal!

FCSB traversează un moment extrem de bun în Liga 1, echipa roș-albastră reușind să se impună în meciul de aseară, contra celor de la FC Botoșani, scor 4-1! Echipa lui Toni Petrea este pe val în acest moment în Liga 1, unde au 5 victorii consecutive și reușind să urce pe poziția de lider după rezultatul cu moldovenii.

Fostul jucător al Stelei, Nana Falemi, a vorbit despre jocul prestat de bucureșteni și ulterior a găsit și unul dintre jucătorii de la FCSB, care din punctul său de vedere a schimbat cu mult fața echipei prin prestațiile sale din ultimul timp.

falemi

“Cu venirea lui Toni Pertea și a echipei lui Reghe, care a făcut performanță la Steaua, echipa e mult mai bine pregătită Jocul Stelei e așa de bun pentru că Moruțan poate să joace «box to box» timp de 90 de minute. Acum, comparativ cu acum câteva luni, când primește mingea are continuare. Și-a mărit capacitatea de efort, poate să alerge din careu în careu și e mai mult prezent în joc. 

Până acum, dacă făcea două sprinturi nu mai putea să își pună în valoare calitățile, trebuia să dea drumul la minge. Acum poate să descurce jocul, atât în treimea proprie, cât și în atac. Asta ar fi una dintre explicații, a spus Nana Falemi la Pro X.

După rezultatul din meciul cu Botoșani, FCSB a urcat pe primul loc în Liga 1, la egalitate de puncte cu liderul de până acum Universitatea Craiova, dar cu un golaveraj mai bun decât oltenii.

Două înfrângeri au roș-albaștrii în actualul sezon de campionat, 1-2 cu FC Voluntari și 2-5 cu Poli Iași.