Un fost stelist ridică un semn de întrebare: ”Ianis vine la tineret să arate cât de bun e el?”

Un fost stelist ridică un mare semn de întrebare înaintea meciului România U21 – Danemarca U21.

Ianis Hagi a fost convocat de Adrian Mutu pentru meciul decisiv cu nordicii, iar Nana Falemi (46 ani) și-a exprima opinia cu privire la decizuia luată de ”Briliant”.

Fostul stelist se întreabă ce atitudine va avea fiul ”Regelui” în meciul decisiv de la Ploiești.

”Aș spune că Mirel Rădoi e un pic contratimp. Acum l-a luat pe Man la naționala mare, dar l-a dat pe Ianis la cea de tineret. Însă nu știu cum va reacționa Ianis. Cred că sunt discuții între Rădoi și Mutu și Stoichiță, se sfătuiesc în permanență.

Faptul că acum e la naționala de tineret e un semn că el a fost forțat la naționala mare. Evoluțiile pe care le-a avut nu au confirmat că poate încă să ajute naționala mare. Nu a confirmat! Are potențial, dar nu a confirmat!

ianis hagi mirel radoi

Probabil Rădoi a vorbit cu Mutu și a zis ”Ți-l iau pe Man, dar ți-l las pe Ianis! El oricum ar fi fost rezervă și mai bine să îi dai minute la tineret.” E spre binele… Federația a investit în Ianis și nu poți da cu piciorul în investiție.

Îi dai șanse chiar dacă nu joacă la echipa de club. Dar la Rangers e un mediu sănătos, se pregătește foarte bine acolo. Poate aduce un plus pregătindu-se acolo.

ianis hagi romania irlanda de nord

Are potențial și talent. Dar are nevoie de timp și încredere. Gândind în perspectivă, e bine să-l convoci. Cred că varianta mai bună e să joci cu el la tineret pentru că intră în ritm și poate aduce un plus.

Va fi interesat de văzut dacă va veni să ajute sau va simți frustrare. Ianis vine ca să fie playmaker și să îi implice pe toți în joc sau să arate cât de bun e el? Important e să nu vină cu frustrări și să ajute echipa.”, a declarat Falemi la Pro X.

falemi

Citește și EXCLUSIV | Nici Reghe, nici Pancu! Anunțul zilei: ”Craiova are antrenor!”