De ce a fost demis Erik Lincar, de fapt! Motivul din spatele deciziei şefilor de la Turnu Măgurele

erik-lincar-turris

Turris Turnu Măgurele s-a despărţit de Erik Lincar, sâmbătă seara, după ce sezonul trecut a fost la un pas să promoveze cu echipa în Liga 1.

Decizia de a încheia contractul cu Lincar nu ar fi una ce ţine de ordinul sportiv, deoarece echipa se află la un singur punct de locurile de play off, ci ar ţine mai mult de comportamentul pe care antrenorul l-ar fi avut faţă de conducerea clubului, potrivit Pro Sport.

Conducătorii formaţiei teleormănene au fost nemulţumiţi de modul cum erau trataţi de antrenor şi au decis să rupă înţelegerea cu el. Lincar nu le răspundea la telefon şefilor de la Turris, nu se prezenta la şedinţele pe care le organiza staff-ul administrativ al clubului şi îi trata cu superioritate pe aceştia. Antrenorul le spunea apropiaţilor că ,,şefii nu au nicio treabă cu fotbalul”, potrivit sursei citate.

lincar

Comportamentul şi atitudinea lui Lincar i-a făcut pe şefii de la Turnu Măgurele să îi plătească clauza de 25.000 de euro şi să îi rezilieze contractul tehnicianului. Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie în unanimitate de voturi.

Citeşte şi Două echipe se bat pentru semnătura lui Petrescu! Cine va câştiga războiul dintre turci şi arabi

În comunicatul pe care echipa din Turnu Măgurele l-a dat atunci când a anunţat despărţirea de Lincar, era specificat că din punct de vedere sportiv nu i se poate reproşa nimic antrenorului, însă echipa sugera că pune accent şi pe comportament şi educaţie, acesta fiind, cel mai probabil, motivul încheierii înţelegerii dintre cele două părţi.

lincar

Acesta s-a dovedit a fi un antrenor foarte bun, un profesionist desăvârșit, care a muncit și s-a dedicat culorilor clubului (…) AFC Turris Oltul Turnu Măgurele va continua pe drumul început, dincolo de performanțele sportive noi punând accent pe comportament, educație, dezvoltare personală, performanță, responsabilitate socială si cel mai important comunicare”, se mai arată în comunicatul celor de la Turris.

Antrenorul a fost demis chiar după meciul cu Miercurea Ciuc, terminat 0-0. Lincar lasă echipa pe locul 9, la un punct de locurile de play off.

Citeşte şi Cum ar putea Dinamo să dispară din Liga 1! “Să nu îi retrogradeze comisiile”