Cum ar putea Dinamo să dispară din Liga 1! “Să nu îi retrogradeze comisiile”

Fostul arbitru, Cristi Balaj, îi avertizează pe șefii lui Dinamo în privinţa datoriilor de la club.

După a cincea înfrângere consecutivă din Liga 1, Dinamo a rămas pe locul 15 în clasament, cu 5 puncte adunate din nouă jocuri.

balaj

Cristi Balaj îi anunță pe sefii lui Dinamo că dacă nu rezolvă restanțele salariale echipa ar putea fi retrogradată de comisii.

Să nu îi retrogradeze comisiile, pentru că dacă ai restanțe salariale și jucătorii depun memorii, la revedere! Doar dacă renunță jucătorii la bani sau sunt de acord cu amânarea plăților” a declarat Balaj pentru Telekom Sport.

Dinamo Viitorul 1

Fostul arbitru îi felicită pe dinamoviști pentru felul cum abordează situația complicată de la club.

”Contra poate se simte trădat din punct de vedere financiar și poate unii jucători au fost aduși fără voia lui. Contractele sunt mari, probabil se simte trădat și de jucători, dar nu poate să lovească în ei” a spus Cristi Balaj pentru sursa citată.

Citește și S-a identificat problema eşecurilor de la Dinamo! ,,Dacă ai valoare câştigi meciuri! Ei nu dovedesc”

”În acest moment, jucătorii fac eforturi. Jos pălăria pentru modul în care abordează situația. Și-au pus acea banderolă pe mână care este un protest de bun-simț, au încercat și pe teren, putea fi 2-2 dacă marca Camara atunci când a lovit bara” a încheiat fost arbitru pentru Telekom Sport.

Citeste și Explicaţiile căderii lui Dinamo: ,,E în zona aia din care nu poţi ieşi”