Întrebări ce așteaptă răspunsuri! Membrii DDB, chemați să ofere explicații și dovezi

Dinamo se află într-o situație grea atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere financiar.

”Câinii” sunt pe locul 14, loc de baraj, după două etape scurse din play-out. În Cupa României, a pierdut manșa tur cu Astra, scor 0-1.

Gruparea DDB Mehedinți a comentat și ea situația îngrijorătoare a clubului din Ștefan cel Mare și a lansat pe pagina oficială de Facebook un comunicat-manifest, format din 11 întrebări, adresat programului de socios DDB, în care cer explicații pentru modul în care este condus clubul lor favorit.

dinamo1 3 e1619181592139

”Numărătoarea inversă! Etapele trec, iar sfârșitul sezonului se apropie. Mai sunt 26 de zile până la ultima etapă din play-out, iar vremurile nu sunt deloc ușoare. Suntem conștienți că vom fi criticați pentru ceea ce vom spune în această postare, dar ne asumăm acest lucru. Cei care și-au expus punctul de vedere prin diferite comentarii, au primit în schimb (de la anumiți membrii) întrebarea clasică: „De ce arunci cu noroi în DDB? Ai card DDB?”

Noi mereu ne-am făcut datoria și considerăm că avem dreptul să spunem ce ne deranjează. Nu există deloc transparență în acest proiect!

1. Cum s-a luat licența când mulți jucători nu au fost plătiți (juniori plus unii ce au plecat de la echipă)?

2. Cu ce bani mai exact s-a plătit licența? Suma strânsă de la meciul cu Kiev a intrat în club dupa termenul de plată a licenței.

3. Câți bani se strâng pe lună din bilete plus donații (tricouri sau altceva)? Există ceva hârtii care să dovedească asta?

4. Unde se duc banii strânși mai exact?

pch-doar-dinamo-bucurești-ddb

5. Cum s-a plătit datoria pentru Săftica în două zile? Banii din bilete intră după câteva zile în cont.

6. De ce de fiecare dată când îndreptăm anumite săgeți către boardul DDB suntem eliminați de pe grupuri/criticați?

7. De ce mereu ni se răspunde cu „Lăsați DDB-ul să își facă treaba”?

8. În loc să primim aceste cuvinte acide, de ce nu primim răspunsurile și dovezile la întrebările puse? Acest lucru ar arăta că nu este nimic de ascuns.

9. Cine sunt cei 9 misterioși din spatele programului DDB?

10. Cristi Hîldan este președintele DDB sau este pus doar pentru imagine?

11. Ce plănuiește DDB pe viitor? Ideile care se discută trebuie să fie publice pentru membrii DDB. (exemplu proiectul Socios de la clubul Union Berlin)”, a fost mesajul postat de DDB Mehedinți către Peluza Cătălin Hildan-Dinamo.

CITEȘTE ȘI –>> Actuala conducere a lui Dinamo, mesaj pentru contestatari: “Este ușor să lovești în cei care fac sacrificii!”

De asemenea, gruparea cu reședința de județ în Drobeta-Turnu Severin a cerut și demiterea directorului sportiv al lui Dinamo, Mario Niculae.

Mario Nicolae a adus jucători mediocrii pe bani mulți, dar ce contează când sunt banii suporterilor? Acest personaj caraghios parcă desprins dintr-un film Disney, este criticat într-una și cu toții ne dorim să dispară de la club. De asemenea să nu uităm că dânsul a mai retrogradat cu alte echipe. De ce nu este schimbat? Există anumite interese pentru care este păstrat?

Este nevoie de oameni profesioniști în acest domeniu (nu doar pe postul domnului Nicolae), altfel la anul o să fim exact în aceeași situație sau chiar mai rău, retrogradați, iar apoi desființați.

mario nicolae

„Donăm pentru Dinamo, nu pentru jucători” o altă replică pe care des o primim. Facem totul pentru Dinamo, însă tot jucătorii sunt cei care pășesc și evoluează pe gazon, de ei depinde totul acum.

Facem un apel către conducerea DDB și o rugăm să ne răspundă, deoarece este singurul mod prin care acest bulgăre de reticență poate dispărea. Rămânem lângă programul DDB, însă vânzarea biletelor a scăzut 50% din cauza rezultatelor jalnice și 50% din cauza lipsei de transparență. Sperăm că este primul și ultimul apel făcut de noi. În plus, șampaniile nu ar trebui deschise după fiecare victorie a echipei, mai este mult de jucat și mult de lucrat la capitolul „transparență și conducere”.

Cu mult respect,
Echipa DDB Mehedinți”.

CITEȘTE ȘI –>> Proiect de mare anvergură la Dinamo: “Așa au făcut Sunderland sau Boca Juniors”