Actuala conducere a lui Dinamo, mesaj pentru contestatari: “Este ușor să lovești în cei care fac sacrificii!”

Dinamo traversează poate cea mai grea perioadă din istorie, iar clubul din Ștefan cel Mare tremură serios în acest an pentru evitarea retrogradării!

Problemele financiare ale “alb-roșilor”, cumulate cu cele sportive, i-au dus pe “câini” în zona fierbinte a clasamentului, iar fanii echipei au mărturisit că se tem de un dezastru la finalul acestui sezon. Dinamo ocupă în acest moment locul 14 în Liga 1, la doar două puncte distanță de ultima clasată, Hermannstadt Sibiu.

Managerul sportiv al “câinilor”, Mario Nicolae, a vorbit despre situația din acest moment a formației din Ștefan cel Mare și a mărturisit că probleme actuale ale clubului datează încă de pe vremea foștilor conducător. Nicolae a dezvăluit și că actualilor oficiali ai lui Dinamo le este foarte greu atunci când aud că sunt criticați la fiecare pas pentru ceea ce se întâmplă acum la echipă.

dinamo

“Nu este întâmplătoare situația în care a ajuns Dinamo acum. Aici vorbesc despre cei care au condus clubul Dinamo cu ani în urmă. Dușan Uhrin este al 14-lea antrenor din 2016-2017 până în prezent! Nu ai cum să ai o stabilitate, o strategie, nimic! Jucătorii nu au cum să înțeleagă nimic din asta, ca identitate a clubului, ca stabilitate.

Este foarte ușor ca acum să lovești în cei care sunt în continuare pe corabia asta, cei care fac sacrificii, cei care au rămas. Mă număr și eu printre ei. Nu mă deranjează că zi de zi sunt pus la zid, dar măcar jucătorii și antrenorii să fie lăsați în pace!

Și încă ceva! Dacă nu erau suporterii lui Dinamo, nu se implicau și lăsau clubul așa cum l-au lăsat Negoiță sau Cortacero, clubul Dinamo nu mai exista! Pe lângă licență, sunt multe lucruri care sunt zi de zi plătite de suporteri. Cazări, organizare de meci, teste de COVID-19. Îți spun că sunt mulți bani”, a declarat Mario Nicolae, potrivit Digi Sport.

Citește și Proiect de mare anvergură la Dinamo: “Așa au făcut Sunderland sau Boca Juniors”