Proiect de mare anvergură la Dinamo: “Așa au făcut Sunderland sau Boca Juniors”

Dinamo are ca obiectiv evitarea retrogadării, dar Mario Nicolae are planuri mari în Ștefan cel Mare. Managerul sportiv a anunțat că programul DDB are ca plan lansarea unui proiect asemănător cu cel al echipelor Sunderland și Boca Juniors. 

Membrii “Doar Dinamo București” vor să lanseze un serial documentar, pentru a a fi prezentate acțiunile fanilor.

Lucrăm la un proiect de foarte mare anvergură, împreună cu băieții din DDB. Încercăm să vedem dacă vom reuși să facem un parteneriat de mare, mare anvergură, așa cum au făcut Sunderland sau Boca Juniors, cu câteva episoade, urmând modelul acela. Va fi legat de aportul acesta al programului DDB și al suporterilor, care iubesc această echipă necondiționat. 

Și încă ceva! Dacă nu erau suporterii lui Dinamo, nu se implicau și lăsau clubul așa cum l-au lăsat Negoiță sau Cortacero, clubul Dinamo nu mai exista! Pe lângă licență, sunt multe lucruri care sunt zi de zi plătite de suporteri. Cazări, organizare de meci, teste de COVID-19. E vorba despre foarte mulți bani. Este foarte ușor ca acum să lovești în cei care sunt în continuare pe corabia asta, cei care fac sacrificii, cei care au rămas. Mă număr și eu printre ei. 

dinamo 6

E clar că fiecare meci care trece în care nu aduni puncte va atârna greu în clasamentul final. Dar suntem încrezători că la fiecare meci putem să luăm lucrurile pozitive și vom putea să aducem puncte. Și din discuțiile cu ei și cu staff-ul tehnic, chiar dacă se complică de la fiecare meci, suntem încrezători că din punctele rămase putem să sperăm că ne putem salva chiar și fără nevoia unui baraj”, a declarat Mario Nicolae pentru digisport.ro.

Mario Nicolae Dinamo

Citește și Dinamo, atacată din toate părțile: ”E un haos total! E un circ! Îmi e milă de suporteri”