RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

DDB, atac șocant la Cortacero! ”Vom fi peste tot! Nu-l vom ierta niciodată pe șobolanul rozaliu”

Ziua de 18 martie se anunță a fi una de maximă importanță în ceea ce privește viitorul clubului Dinamo.

În acea dată se va judeca dacă Pablo Cortacero (43 ani) va putea reveni ca șef al clubului din Ștefan cel Mare. Drept urmare, suporterii-acționari din DDB au luat măsuri și pregătesc un atac brutal împotriva finanțatorului spaniol.

bucurie dinamo

Cei din programul DDB au emis un comunicat dur, cu un limbaj agresiv, în care critică orice asociere a clubului Dinamo cu numele lui Pablo Cortacero. Totodată, lansează o acuzație gravă, și anume că preluarea formației din Ștefan cel Mare de către investitorul spaniol a fost facilitată de niște persoane cu poziții înalte în cadrul statului român, persoane care vor doar răul ”câinilor roșii”.

pablocortacero

„Pe 18 martie, peste 10 zile, vom arăta că SUNTEM ROMÂNI ȘI NE VOM APĂRA PĂMÂNTUL, CLUBUL ȘI ISTORIA!

Acea istorie pângărită de un grup de ”binevoitori” din Granada și Alba Iulia (un oraș de oameni curați la suflet, dar care nu-l vor ierta niciodată pe șobolanul rozaliu). Niște personaje care au crezut că au găsit la Dinamo locul cel mai bun de spălat banii lor murdari și de sifonat banii cinstiți ai suporterilor și ai clubului.

VOM FI PREZENȚI PESTE TOT. Inclusiv în spațiul public al unei instituții publice, cum este Tribunalul București. Avem acest drept. Și avem dorința să-i privim de aproape pe cei care au venit să devalizeze clubul Dinamo. PÂNĂ ACUM aceste năpârci și săgețile lor n-au avut ocazia să de ochii cu noi. Dar peste 10 zile îi așteptăm.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV VIDEO | Cortacero, pus din nou la zid de Mitică Dragomir: „Nu are cum să fie el proprietarul lui Dinamo!”

Până acum, INSTITUȚIILE IMPORTANTE ALE STATULUI i-au întâmpinat pe acești pseudo-investitori doar cu pâine și cu sare. I-au primit pe balconul Ministerului și le-au arătat Bucureștiul. Le-au întins covorul roșu și le-au promis că le vor așeza la picioare tot ce vor cere. Cineva s-a implicat și a înlesnit toată mizeria aceasta, pentru a acoperi alte mizerii. A SOSIT MOMENTUL CA INSTITUȚIILE STATULUI SĂ APERE UN BRAND ȘI O ISTORIE CARE APARȚIN ROMÂNILOR!

Dinamo DDB

Pe 18 martie VOM FI PESTE TOT! Chiar și acolo unde șarlatanii se așteaptă cel mai puțin. Vom fi prezenți de la porțile Cetății, până la Tribunalul București. Iar la Ambasada Spaniei, vom avea români cu părul alb și steagul tricolor în mâini”, se arată în comunicatul emis de membri din programul DDB.

Dinamo joacă luni seară la Voluntari, într-un meci din etapa a 26-a din Liga 1.

CITEȘTE ȘI –>> Ionuţ Negoiţă, conducătorul din umbră al lui Dinamo: ,,E la mintea cocoşului! Nu pot cumpăra Dinamo toţi neaveniţii”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare