RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ionuţ Negoiţă, conducătorul din umbră al lui Dinamo: ,,E la mintea cocoşului! Nu pot cumpăra Dinamo toţi neaveniţii”

Dinamo nu trece prin cea mai fericită perioadă din aproape toate punctele de vedere, după ce în vară clubul a fost preluat de Pablo Cortacero.

Acesta nu a adus niciun ban în Ştefan cel Mare, iar acum cei care se ocupă de destinele clubului sunt suporterii acţionari, prin intermediul programului DDB.

Dinamo DDB

Adrian Thiess, om de afaceri, care în 2018 a propus mai mulţi oameni pentru a o cumpăra pe Dinamo, este de părere că tot Ionuţ Negoiţă este cel care se ocupă de echipă, dar din umbră. Acesta nu crede că Pablo Cortacero ar putea susţine un club aşa mare ca Dinamo.

Este la mintea cocoșului. Nu poate să vină toți neaveniții să cumpere Dinamo. Este un bun național. Auzi, Cortacero acționar majoritar. Este scriptic acționar majoritar. Eu rămân la părerea că tot Ionuț Negoiță este acționarul majoritar.

Și ce dacă a spus domnul Negoiță să spună că a vândut tot? Îl doare gura? Dar este păcat. Eu mereu am spus că Ionuț Negoiță nu vrea să vândă clubul și asta este realitatea. Va veni, va invoca ceva, spune că nu sunt serioși…

ionut-negoita-dinamo

Orice ofertă s-ar fi făcut, tot n-ar fi fost de acord. Am avut discuții ulterioare. Din păcate, acolo nu se va întâmpla nimic. Fanii fac ceva absolut spectaculos. Nu știu dacă ar fi fost această unitate în jurul clubului, dacă ar fi fost altele circumstanțele. Totuși, s-au adunat aproape 20.000 de fani care dau bani. 

Acest lucru nu este văzut decât la marile cluburi de afară. Tragedia este că aceste lucruri se întâmplă când mortul este deja la groapă. Eu nu înțeleg cum să ajungă Dinamo într-o astfel de poziție. Este inadmisibil. 

Eu zic că domnul Pablo Cortacero este un fronting, cum se numește în acest domeniu de business. Fronting, adică un om pus în față pe care îl vezi, dar eu cred că, în proporție de 99,9%, este tot Negoiță, a spus Adrian Thiess, pentru Fanatik.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 13 în Liga 1, cu 26 de puncte acumulate în cele 25 de jocuri disputate.

Dinamo

Citeşte şi EXCLUSIV VIDEO | Cortacero, pus din nou la zid de Mitică Dragomir: „Nu are cum să fie el proprietarul lui Dinamo!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare