RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV VIDEO | Cortacero, pus din nou la zid de Mitică Dragomir: “Nu are cum să fie el proprietarul lui Dinamo!”

Suporterii “câinilor” sunt singurii în aceste momente care mai țin în viață clubul din Ștefan cel Mare, asta după ce acționarul majoritar al echipei, Pablo Cortacero, a dispărut din nou din peisajul “alb-roșilor”!

Din momentul venirii noilor investitori spanioli, problemele de la Dinamo s-au accentuat și mai mult, iar datoriile din perioada lui Ionuț Negoiță au crescut semnificativ. După ce a promis în nenumărate rânduri că va trimite mai multe milioane de euro în conturile clubului și va repara toate greșelile din trecut, Cortacero nu a expediat nici măcar un euro în România, iar suporterii-acționari au preluat tot ceea ce înseamnă clubul Dinamo.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația de la Dinamo. “Oracolul din Bălcești” este de părere că Pablo Cortacero nu merită să fie considerat conducătorul câinilor și este de părere că suporterii echipei au făcut ca acest club să nu se desființeze.

dumitru dragomir

“Cine este Cortacero ăsta? Câți bani a băgat el la Dinamo? Nu are cum să fie el proprietarul lui Dinamo. Nu-i cunoașteți pe suporterii de acolo, înainte îmi era și mie frică de ei. Îl aleargă suporterii pe Cortacero ăsta de nu se vede. Au dreptate susținătorii echipei, e bătaie de joc acolo!

Echipa se desființa de o jumătate de an dacă nu erau cei din DDB. Ionuț Negoiță a scăpat de măța moartă atunci când i-a dat clubul lui Cortacero. E șmecherie românească situația de la Dinamo. Cortacero nu e conducătorul lui Dinamo, e doar un atârnător acolo!”, a spus Mitică Dragomir, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Jucător de la Dinamo, aproape de convocarea la națională: „Este în vizorul nostru. S-a remarcat”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare