RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dat ca și venit la CSA Steaua, Victor Pițurcă a dat răspunsul final: “Ăsta este adevărul!”

„Militarii” nu concep să rateze promovarea în eșalonul secund al României și pentru asta își doresc să se întărească în toate compartimentele pentru a fi siguri de prezența cât mai rapidă pe prima scenă a fotbalului românesc!

După ce au reușit să atragă mai multe glorii ale „roș-albaștrilor” de partea echipei, cei de la CSA Steaua nu vor să se oprească aici și caută în continuare să aducă oameni importanți de partea proiectului. Ultimul nume vehiculat este Victor Pițurcă, liber de angajament după despărțirea de CSU Craiova, care este dorit de formația din liga a treia pe postul de manager al echipei.

Tehnicianul în vârstă de 64 de ani a vorbit despre planurile sale de viitor și a dezvăluit că în acest moment nu se pune problema să revină în fotbalul românesc. Pițurcă a mărturisit că nu se va alătura formației lui Daniel Oprița la finalul acestui sezon și consideră că actualul antrenor principal al CSA-ului este mult mai în măsură să conducă în continuare formația spre drumul către prima scenă a fotbalului românesc.

piturca

“Nu e adevărat. Eu nu ajut cu sfaturi, da, într-adevăr mai vorbesc cu Oprița, care m-a mai sunat, mă mai sună. Dar eu nu cunosc echipa, jucătorii care ar putea veni, iar Oprita are o experiență mult mai mare ca mine la nivelul ăsta, el a lucrat mult în diviziile inferioare, a și promovat echipă în Liga I, văd că reușește, se descurcă și îi merge. Și nu, nu vin la Steaua din vară, ăsta este adevărul…”, a spus Pițurcă, pentru playsport.ro.

Citește și Reacția lui George Ogăraru după egalul dintre CSA Steaua și FCSB 2! ”A fost un meci spectaculos”

Zilele trecute, Adrian Bumbescu, fosta glorie a steliștilor care în acest moment face parte din proiectul CSA, a dezvăluit că Victor Pițurcă se va alătura în proporții destul de mari echipei conduse de Daniel Oprița și va conduce din umbră activitatea formației.

“Piți vine din vară sigur dacă promoveză! Vine sigur! Vă spun eu că vorbesc în fiecare zi cu el. Mi-a spus așa: ‘Voi promovați și eu vreau să vă dau o mână de ajutor! Dar în condițiile pe care le pun eu! Vin, dar numai așa!’. Pițurcă vrea să vină ca manager general, dar în condițiile pe care le pune el!

Cu Piți nu mai merge că n-am echipament, n-am trei maiouri și nu știu mai cum! Chiar dacă a zis că 90% nu mai antrenează în România, îi era foarte frică de COVID-ul ăsta și nu cred că mai pleacă el nicăieri!”, a spus Bumbescu, potrivit Fanatik.

Citește și Daniel Oprița a pus tunurile pe arbitraj după remiza cu FCSB 2: „Toate deciziile au fost în defavorea noastră!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare