Reacția lui George Ogăraru după egalul dintre CSA Steaua și FCSB 2! ”A fost un meci spectaculos”

CSA Steaua și FCSB 2 au încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul din Liga a 3-a, rezultat ce l-a mulțumit pe George Ogăraru (41 ani).

Managerul celor de la CSA Steaua a mărturisit că nu a fost deranjat de rezultatul final al partidei, în condițiile în care echipa Armatei a rămas și după etapa aceasta în fruntea ierarhiei din Liga a 3-a, seria IV.

csa steaua e1612622019100

„A fost un meci tensionat ținând cont de această situație. Era de așteptat, dar până la urmă cred că a fost un meci plăcut, cu multe ocazii de gol, care pentru noi s-a terminat fericit, deși ne așteptam la mai mult la cum a decurs prima repriză. Trebuia să marcăm mai mult în prima repriză, dar a fost un meci spectaculos”, a spus oficialul ”militarilor” la finalul partidei cu FCSB 2.

ogararu

Legat de arbitraj, Ogăraru a spus că, după ce a văzut mai multe reluări, golul marcat de CSA nu trebuia anulat. Însă nu îl condamnă pe ”centralul” partidei, deoarece a fost un meci tensionat și plin de încărcătură.

”Nu am avut multe lucruri de reproșat arbitrului, doar la golul anulat. Am văzut și reluările și nu cred că trebuia să dea această decizie, dar nici nu aș vrea să marjez foarte mult pe arbitraj. A fost un arbitru tânăr într-un meci tensionat și era normal să și greșească. Am văzut reluările și sunt mai mult ca sigur că a fost o decizie greșită”, a comentat managerul echipei Armatei.

fcsb csa

„Nu știu ce vor face, nu vreau să comentez prea mult despre ei. Noi ne vom rezuma doar la echipa noastră și încurajez pe toată lumea să facă același lucru. Cluburile să vorbească despre echipa lor și nu despre altele”, a mai spus Ogăraru despre posibilitatea ca Gigi Becali să mai trimită jucători la echipa a doua a FCSB-ului în eventualitatea în care se vor duela la baraj.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Final de meci! CSA Steaua egalează în ultimele minute și rămâne pe primul loc în ierarhie