Dănuț Lupu deplânge situația “câinilor” : “Eu îmi doresc să reușească, dar după luna asta le mai trebuie 300.000”

program-ddb

Suporterii dinamovişti fac eforturi disperate să strângă banii necesari pentru obţinerea licenţei.

830.000 de euro este suma pe care fanii trebuie să o adune pentru a asigura viitorul imediat al clubului.

Dănuț Lupu, fostul jucător al lui Dinamo spune că obținerea licenței este primordială pentru existența clubului din Ștefan Cel Mare. Legenda “câinilor” îi admiră pe suporterii dinamoviști pentru eforturile supraomenești în încercarea de a ține în viață formația pregătită de Ionel Gane.

“Eu îmi doresc ca ei să reușească, să strângă banii. Problema este că după luna asta le mai trebuie 300.000 pentru salarii. Apoi mai trece o lună și mai au nevoie de încă 300.000 pentru salarii. Înainte plăteau 550.000 pentru salarii, acum au scăzut la 300.000, după înțelegeri.

Citește și Un nou obstacol în calea fanilor dinamovişti! Contra vrea să îşi primească banii

DDB aduce banii, ei se chinuie, dar trebuie să se gândească cum Gane a rămas în momentul în care nimeni nu voia să vină. Ar trebui lăsat până la finalul campionatului. Nu cred că asta e valoarea jucătorilor de la Dinamo, dar având problemele pe care le au… Până acum un an de zile, să nu se supere pe mine, acești oameni erau în tribune și scandau, iar acum conduc Dinamo. Ați văzut cum s-a schimbat FC Argeș după ce a venit Jean Vlădoiu, contează să ai și un fost fotbalist acolo.

Dinamo2 1

Mi-e teamă să nu aibă doar interesul să ia licența. Nu cred că vor retrograda sportiv, sunt echipe mult mai slabe ca ei. În meciurile cu miză reușesc să se adune, să vorbească între ei, să demonstreze că nu merită să retrogradeze. În meciul cu Astra mi s-a părut că nu vor să alerge, în astfel de meciuri nu-și dau interesul. Asta este părerea mea. Poate nici Jerry Gane nu reușește să-i mai țină uniți” a declarat Dănuț Lupu pentru Digi Sport

Citește și Florin Prunea critică transferurile lui Dinamo: „Sunt jucători care nu au adus niciun plus!”