Un nou obstacol în calea fanilor dinamovişti! Contra vrea să îşi primească banii

Suporterii dinamovişti fac eforturi disperate să strângă banii necesari pentru obţinerea licenţei. Pentru ca Dinamo să joace în Liga 1, datorii de aproape un milion de euro trebuie stinse până la 26 martie.

830.000 de euro este suma pe care fanii trebuie să o adune pentru a asigura viitorul imediat al clubului. Eforturile fanilor ar putea primi o nouă lovitură din partea fostului antrenor.

Cosmin Contra şi asistentul său, Javi Reyes, au atacat clubul la comisiile FRF. Dacă vor avea câştig de cauză, cei doi antrenori vor avea de recuperat 100.000 de euro de la clubul din Ştefan cel Mare. Dacă soluţia comisiilor FRF va veni înainte de 31 martei, suma se va adăuga celor care trebuie plătite pentru obţinerea licenţei.

Pentru obţinerea licenţei, Dinamo trebuie să facă dovada achitării tuturor datoriilor scadente înainte de 31 decembrie 2020 sau să obţină acceptul de amânare din partea foştilor angajaţi. Suporterii din DDB au încercat să îl convingă pe Contra să îşi primească banii la vară, din drepturile de televizare aferente următoarei stagiuni.

Fostul selecţioner a refuzat însă: Contra vrea banii în momentul în care comisiile vor soluţiona litigiul. Antrenorul se teme de un scenariu în care clubul ar putea intra în faliment.

11 meciuri a avut Dinamo în ultimul mandat al lui Cosmin Contra. Cu fostul selecţioner pe bancă, alb-roşiii au obţinut două victorii şi au pierdut şase meciuri în Liga 1.