Florin Prunea critică transferurile lui Dinamo: “Sunt jucători care nu au adus niciun plus!”

Formația din Ștefan cel Mare a suferit un nou eșec în Liga 1, după 0-2 cu Astra Giurgiu, și se află în continuare în apropiere de zona fierbinte a clasamentului!

Elevii lui Jerry Gane nu au mai câștigat de patru meciuri în campionat, iar atmosfera este una din ce în ce mai tensionată în vestiarul “câinilor”. Dacă în ceea ce privește play-off-ul, dinamoviștii mai speră foarte puțin, Cupa României reprezintă în acest moment marele obiectiv al lui Dinamo.

Fostul oficial al “alb-roșilor”, Florin Prunea, a vorbit despre situația din acest moment de la echipă și a mărturisit că transferurile făcute în această iarnă de către Mario Nicolae, managerul sportiv al formației, nu au adus niciun plus în joc. Ulterior, fostul portar al Generației de Aur s-a arătat destul de rezervat în ceea ce privește o eventuală numire a lui Gheorghe Mulțescu (69 de ani) ca antrenor principal al echipei.

multescu 2

Trebuie să fie atenți, pentru că problemele își pun amprenta asupra echipei. Lotul nu mai este același care a fost la începutul campionatului, a slăbit enorm de mult. Transferurile care au fost făcute… sunt jucători care nu au adus niciun plus, din păcate, și, atunci, sigur că lucrurile nu stau așa cum trebuie și merg înspre mai rău, din păcate

Nu știu cum se simte nea Gigi (n.r. Gheorghe Mulțescu), dacă el e bine cu sănătatea. În primul rând, îi doresc să fie sănătos. Chiar nu știu ce să zic, dacă dânsul ar mai putea să antreneze!”, a declarat Florin Prunea, potrivit Pro Sport.

Citește și Un nou obstacol în calea fanilor dinamovişti! Contra vrea să îşi primească banii