Gigi Becali, ultimele declarații înainte de duelul cu CSA: “Jucăm pe stadionul făcut cu sângele şi sudoarea mea!”

Gigi-Becali

„Militarii” vor avea parte de marele duel al orgoliilor contra celor de la FCSB 2, meci programat sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00!

Formația lui Daniel Oprița se află în fața primului test important din acest an, iar echipa de pe locul secund din serie, FCSB 2, le va ieși în cale steliștilor în lupta pentru promovare. Deși războiul declarațiilor a început cu mai multe săptămâni în urmă, sâmbătă este ziua cea mare, iar Gigi Becali mai are timp puțin timp la dispoziție să se gândească ce jucători de la prima echipă va trimite în eșalonul al treilea.

Până atunci însă, patronul FCSB-ului a vorbit despre terenul pe care se va disputa meciul de peste câteva zile. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că începând de la gazon și până la tribune, absolut totul este făcut din banii și munca lui și a dezvăluit că în ciuda acestui fapt nici măcar nu are dreptul să se ducă acolo.

gigi-becali-fcsb-2

Normal, cum face Dumnezeu, nu ar trebui să pot mânca bătaie acolo că jucăm tocmai pe stadionul făcut cu sângele şi sudoarea mea. Acolo e sudoarea mea pe stadionul pe care se joacă. Gazonul e făcut de mine, iarbă, tot…instalaţie. Tot e făcut de mine. Tribune, tot e făcut de mine.

Ei s-au făcut stăpâni pe sudoarea mea şi nici nu pot să mă duc să joc acolo. Sunt nişte alei făcute de mine, parcări făcute de mine…teren sintetic de 800.000 de euro. Nu pot să intru. Bine, asta este România şi fac tot ce zic ei”, a spus Gigi Becali, potrivit Antena Sport.

CSA Steaua ocupă în acest moment pe prima poziție în seria 4 din eșalonul al treilea, cu 26 de puncte acumulate după cele 10 meciuri disputate în actualul sezon. “Militarii” sunt urmați de FCSB 2, formație care are cu două puncte mai puțin și care poate trece în fotoliul de lider în cazul unui eventual succes în partida de sâmbătă.

Citește și Gigi Becali a dat din casă! „Ei vor juca în meciul cu Steaua!”