RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Steliștii, optimiști înaintea ciocnirii cu FCSB 2: “Cum să ne ia primul loc? Vom ajunge Liga a doua!”

„Militarii” vor avea parte de marele duel al orgoliilor contra celor de la FCSB 2, meci programat sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00!

Formația lui Daniel Oprița se află în fața primului test important din acest an, iar echipa de pe locul secund din serie, FCSB 2, le va ieși în cale steliștilor în lupta pentru promovare. Deși războiul declarațiilor a început cu mai multe săptămâni în urmă, sâmbătă este ziua cea mare, iar partida din eșalonul al treilea va ține capul de afiș al fotbalului românesc în acest weekend.

Actualul antrenor secund al CSA-ului, Iulian Miu, a vorbit despre confruntarea contra rivalilor de la FCSB 2 și a mărturisit că echipa lui Daniel Oprița este pregătită din toate punctele de vedere. Miu s-a arătat extrem de încrezător în forțele formației sale și nu are dubii în ceea ce privește promovarea în eșalonul al doilea din România la finalul acestui sezon.

oprita miu

Sincer, nu mă interesează ce se declară. Noi suntem pregătiţi şi ne-am făcut temele aşa cum trebuie. S-au făcut nişte transferuri, Daniel Opriţa a ştiut exact cum să gestioneze situaţia împreună cu George Ogăraru şi cei din club. Noi suntem pregătiţi să începem campionatul.

Citește și Gigi Becali, discurs ,,războinic” la adresa Stelei: ,,Dacă eu vreau să jucăm în Ghencea, acolo o vom face”

Lucrăm foarte intens şi la centrul de copii şi juniori unde încercăm să aducem baza de pregătire din complexul Ghencea la standarde şi mai înalte. Să mai facem nişte terenuri, nişte vestiare. Se lucrează la acest proiect. Lucrurile sunt pe un drum normal pe toate liniile şi o să vedeţi că Steaua va ajunge în Liga a doua, va avea o academie.

Meciul cu FCSB 2 e important şi suntem pregătiţi. E mai important decât altele pentru că jucăm cu contracandidata care vrea să ne oprească să terminăm pe primul loc. Eu sunt convins că vom rămâne pe primul loc. Cum să ne ia primul loc? Sunt convins că acolo vom termina. Nu putem spune că celelalte echipe nu sunt bune. Trebuie să fim conştienţi şi bine pregătiţi pentru a câştiga aceste meciuri. Vom juca finala cu FCSB 2 – tur retur şi la toamnă sunt convins că vom fi în Liga a II-a”, a spus Iulian Miu, potrivit Look Sport.

Citește și Gigi Becali, ultimele declarații înainte de duelul cu CSA: „Jucăm pe stadionul făcut cu sângele şi sudoarea mea!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare