Dan Petrescu îi vede favoriți, iar piteștenii vor să profite: ”Vrem victoria!”

Ionuț Moșteanu, antrenorul lui FC Argeș, a prefațat partida cu CFR Cluj.

Astzăi, la conferința de presă susținută, Dan Petrescu nu a renunțat la declaraţiile de dinainte de meci, în care spune că adversarul este mult mai puternic decât formaţia sa.

Piteștenii au înregistrat 2 victorii în ultimele 3 partide disputate, iar mâine vor să obțină toate cele 3 puncte din partida împotriva campioanei României.

FC Argeș – CFR Cluj se joacă mâine, 8 noiembrie, de la ora 18:00.

”Deja devine o rutină în ceea ce priveşte pregătirea meciurilor, mă refer la procesul de antrenament. Nu am făcut nimic special pentru acest meci. Sperăm să facem un joc bun în prezența campioanei României, pentru ca la final să ne bucurăm de cele trei puncte. Obiectivul nostru este victoria, sperăm să obţinem cele trei puncte puse în joc.

Clujenii evoluează şi în Cupele Europene, ei îşi continuă activitatea lor, noi pe a noastră, importante sunt ora meciului şi jocul. În ceea ce-i priveşte pe ultimii doi jucători sosiţi la FC Argeş, Antun Palic şi Luka Maric sunt apţi de a juca în proporţie de 99% și îi aşteptăm cu evoluţii bune.” a declarat Ionuț Moșteanu la conferința de presă a meciului cu CFR.

Citește și EXCLUSIV | Nici vorbă de plecare! ”Dan Petrescu va rămâne la CFR! E un luptător!”