VIDEO | Dan Petrescu continuă seria declaraţiilor pesimiste şi se teme de FC Argeş! ,,Pornim cu şansa a doua”

Dan Petrescu nu renunţă la declaraţiile de dinainte de meci, în care spune că adversarul este mult mai puternic decât formaţia sa.

Acesta a apăsat butonul de panică înaintea duelului cu FC Argeş din campionat. Petrescu spune că echipa lui pleacă cu şansa a doua în meciul cu piteştenii. Antrenorul se teme ca nu cumva echipa să adune şi cea de-a treia înfrângere consecutivă.

Pentru meciul cu FC Argeş, Dan Petrescu a avut mai puţin de trei zile la dispoziţie pentru a pregăti echipa.

,,Normal că e greu și iar avem un meci în care, cred eu pornim cu șansa a doua. Și la Roma, și aici, echipa este foarte obosită. Sunt prea multe meciuri, prea multe probleme de lot și se vede asta pe teren.

Ultimele două meciuri de acasă au fost câștigate de FC Argeș cu noul antrenor. Sunt pe val, au jucat ultimul meci acum vreo 12 zile, s-au pregătit, s-au odihnit. Noi am stat prin avioane, pe teren, prin spitale, pe unde suntem și e greu să formăm o echipă. Dar vom încerca să scoatem maxim din acest meci“, a spus Petrescu înaintea meciului cu FC Argeş.

Dacă va câştiga meciul de duminică contra lui FC Argeş, CFR Cluj s-ar putea apropia din nou la trei puncte de liderul Craiova, care a pierdut în această etapă, scor 0-1 cu Chindia.

Craiova are 24 de puncte, în timp ce formaţia lui Dan Petrescu are doar 18.

Pentru Petrescu ar putea fi şi ultimul meci pe banca lui CFR Cluj, dacă va accepta oferta venită de la Al Nasr Riad.

Citeşte şi Două vedete de la Real Madrid au fost depistate pozitiv cu Covid-19! Anunţul oficial făcut de club