EXCLUSIV | Nici vorbă de plecare! ”Dan Petrescu va rămâne la CFR! E un luptător!”

Viitorul lui Dan Petrescu (52 ani) în Gruia se afla sub semnul întrebării, însă Iuliu Mureșan îi liniștește pe suporterii campioanei. 

În ultimele două meciuri, CFR Cluj a suferit două înfrângeri, scor 1-2 cu Gaz Metan Mediaș, și 0-5 cu AS Roma, iar posibila plecare a ”Bursucului” a fost unul dintre cele mai discutate subiecte din fotbalul românesc.

Iuliu Mureșan (66 ani) îl cunoaște foarte bine pe Dan Petrescu și nu crede că tehnicianul care a dus ultimele trei titluri în curtea ”feroviarilor” va pleca în scurt timp.

Fostul președinte al celor de la CFR Cluj este convins că tehnicianul va rămâne la cârma echipei, iar apele se vor liniști la campioana României în pauza internațională.

”Eu cred că da (n.r. va rămâne). Dan Petrescu este un luptător și e clar că cel mai bun antrenor din fotbalul românesc. A câștigat 3 titluri la rând, știe să țină acest tonus pozitiv de performanță la echipă. Au avut o cădere din tot felul de motive, însă se vor regla lucrurile în această pauză de două săptămâni.” a declarat Iuliu Mureșan pentru realitateasportiva.net.

Iuliu Muresan

Vezi și VIDEO BLOG | ”Primvs Derby” își consumă un nou episod! Petrolul – Rapid, de la ora 19:00