Dan Petrescu, cale liberă spre noua sa echipă! Viitoarea formație a “Bursucului” tocmai și-a demis antrenorul

Sursa foto: PAUL URSACHI / MEDIAFAX

Antrenorul din ultimele sezoane al campioanei României, CFR Cluj, este liber de angajament de la începutul lunii decembrie, după despărțirea de comun acord de formația din Gruia!

Numele tehnicianului român în vârstă de 53 de ani a fost vehiculat pe banca mai multor echipe în doar câteva săptămâni de la despărțirea de CFR Cluj. În ciuda multor speculații, “Bursucul” a rămas liber de contract și a plecat în Dubai pentru a fi alături de familia sa cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Inclusiv Dan Petrescu a dezvăluit că a fost contactat de foarte mulți impresari în ultima perioadă, semn că mai multe echipe stau la pândă și își doresc semnătura sa.

dan petrescu 1 scaled

Conform ultimelor informații, jurnaliștii arabi susțin că șeicii de la Al Nassr Ryadh l-au demis pe tehnicianul portughez, Rui Vitoria, astfel că Petrescu are cale liberă în aceste momente spre echipa noua sa formație.

“Bursucul” ar fi semnat deja un acord preliminar cu formația Al Nasr Ryadh, astfel că cele două părți sunt foarte aproape de a bate palma, așa cum anunța zilele trecute presa saudită.

”Al Nasr a ajuns la un acord preliminar cu Petrescu pentru a prelua echipa, iar acordul va fi anunțat oficial în curând! 

Citește și 2021, anul maturităţii pentru Simona Halep! Ce spun francezii că se va întâmpla cu numărul 2 WTA în noul sezon

S-a terminat! Al-Nassr e aproape să numească succesorul lui Rui Vitoria. Portughezul a preluat clubul Al-Nassr în februarie 2019 și a condus echipa spre două trofee, dar rezultatele din ultimele luni au dus la o criză importantă.

Consiliul de Administrație al clubului Al-Nassr, condus de Safwan Al-Swaiket, este aproape de a angaja un nou antrenor pentru a-l succeda pe Rui Vitoria, după ce acesta a transmis că e gata să renunțe la post”, susțin jurnaliștii de la sabq.org.

În cazul în care Dan Petrescu va ajunge la un acord cu șeicii, acesta va avea o misiune foarte grea la noua echipă. Al Nassr Riyadh ocupă penultimul loc în actualul sezon din Arabia Saudită, cu doar 8 puncte acumulate în cele 10 meciuri disputate.

Citește și “Il Luce” nu a fost iertat de fosta sa echipă, Șahtior Donețk: “A fost o dezamăgire în ceea ce privește relațiile interumane!”