Explicaţiile căderii lui Dinamo: ,,E în zona aia din care nu poţi ieşi”

Dinamo a ajuns la a cincea înfrângere consecutivă în Liga 1, după ce a pierdut la Ovidiu meciul cu Viitorul, scor 1-2.

Deşi s-a anunţat un proiect grandios la Dinamo, lucrurile nu merg cum îşi doresc spaniolii de la club. Un fost internaţional ştie de ce nu îşi revine Dinamo.

Ilie Dumitrescu spune că la Dinamo este o mare presiune din cauza rezultatelor obţinute de echipă, iar jucătorii nu pot face faţă aceste presiuni.

,,Viitorul a început mai bine repriza a doua. S-a detașat, după care a reușit să gestioneze bine anumite momente de joc reușite ale celor de la Dinamo. Până la urmă, cred că plusul în organizarea de joc a decis această partidă. Au fost ocazii importante și pentru Viitorul, să dea al treilea gol, dar și Dinamo putea să egaleze.

ilie dumitrescu

Dinamo e în zona aia din care nu poți să ieși. Când ai rezultate negative, apoi iar rezultate negative, ajungi să nu fructifici ocazii importante. E o presiune mare de tot pe Dinamo”, a spus Dumitrescu pentru Digisport.

Dumitrescu mai spune că o cauză a eşecului de la Dinamo se datorează şi jucătorilor care au fost aduşi liberi de contract. Fostul fotbalist declară că e greu să îi aduci pe jucători la un nivel fizic bun.

,,Sunt jucători valoroși, dar au fost aduși liber de contract. Le-a lipsit perioada de pregătire, începuse campionatul. Nu aveau o bază de pregătire, e greu să-i aduci la nivelul de joc. N-ai niciun rezultat pozitiv să ieși din zona asta… Și așa ajungi la o asemenea exprimare, fără consistență.

dinamo viitorul

Contează mult să ai un echilibru între atac și apărare. Ceea ce nu se întâmplă la Dinamo, în multe momente de joc”, a mai punctat Dumitrescu.

După a cincea înfrângere consecutivă din Liga 1, Dinamo a rămas pe locul 15 în clasament, cu 5 puncte adunate din nouă jocuri. Adversara lui Dinamo, Viitorul, a urcat pe locul 6, unde are acum 16 puncte.

Citeşte şi Sorescu, după a cincea înfrângere consecutivă a lui Dinamo: ,,E apăsător şi frustrant”