Cum a reacţionat Adrian Mititelu după ce fiul şi-a tatuat chipul său pe picior! ,,Nu i-am spus, a fost o surpriză”

Adrian Mititelu jr. a renunţat destul de devreme la cariera de fotbalist, iar acum a ajuns să conducă clubul FC Universitatea Craiova, liderul din Liga a 2-a. 

 

Fiul lui Mititelu este un pasionat al tatuajelor, având deja zeci de desene pe corp, cele mai multe cu temă religioasă, însă cele mai importante sunt cu membrii familiei.

mititelu 2

Mititelu junior a exlicat unul dintre tatuajele sale şi spune că tatăl său era reticent când venea vorba de pasiunea lui.

,,Nu, e cifră magică în religie, e numărul lui Dumnezeu (n.red. – întrebat dacă tatuajul din zona gâtului, cifra 77 are legătură cu Cupa din 1977 câștigată de Craiova)…Tatăl meu a avut unele obiecții legate de pasiunea mea, sunt certuri între generații, altă mentalitate, dar nu mai poate fi catalogat un om în funcție de tatuaje.”, a explicat patronul de la Craiova pentru ProSport.

Mititelu JR 1

Actualul conducător al echiepi din Bănie şi-a tatuat pe picior chipul tatălui său cu mesajul ,,Te iubesc”. Acesta spune că i-a făcut o surpriză tatălui său cu acel tatuaj şi a explicat cum a reacţionat Mititelu senior când l-a văzut.

Am tatuaje decente, nu am cranii, am tatuaje religioase, am membrii familiei mele. Ce mi-a spus tatăl meu când și-a văzut chipul? Nu i-am spus, a fost o surpriză, dar i-a plăcut tatuajul, a spus că e reușit. E un gest de iubire fiindcă tatăl meu e cea mai importantă persoană pentru mine, alături de mama și sora mea.

mititelu 2 1

E foarte greu să îl ştiu acolo…Eu i-am spus că a primit cu executare, a avut un şoc, nu se aștepta. Tot nu-ți vine să crezi până nu vezi cu ochii tăi. Va ieși mai puternic de acolo, sper că Înalta Curte ne va da dreptate și-l va elibera înainte de termen.” , a mai explicat Adrian Mititelu junior.

Adrian Mititelu se află în acest moment în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul transferului Mihai Costea.

mititelu 1

Citeşte şi De ce n-ar putea comenta Simona Halep un meci de tenis! ,,Îmi place să-l joc şi să-l simt”