De ce n-ar putea comenta Simona Halep un meci de tenis! ,,Îmi place să-l joc şi să-l simt”

Simona Halep se află la final de 2020 în România pentru a petrece sărbătorile alături de cei dragi ei. 

Înainte de intrarea în noul an, numărul 2 WTA a acordat un interviu în care a vorbit despre numeroase subiecte ce ar putea să o implice pe viitor.

halep1 1

Deşi Simona spune că se gândeşte că ar fi un bun pedagog, nu aceeaşi părere o are şi despre o carieră ca comentator sportiv. Halep spune că îi place să simtă tenisul, nu să vorbească despre el.

,,Nu prea, nu-mi place să vorbesc și consider că nu sunt un comentator potrivit pentru tenis. Oarecum, eu îmi dau seama de ce se întâmplă dar mă exprim mai greu. Îmi place să privesc tenisul, îmi place să-l simt dar nu îmi place să vorbesc despre el așa de mult.

simona-halep-wta-roland-garros-Amanda-Anisimova

Nu știu dacă aș fi capabilă să comentez dar poate că într-o zi o să ajung și în postura asta. O să cer sfaturi de la antrenorii mei. Niciodată să nu zici niciodată. Nu am răbdare nici cu mine, nu știu cum ar putea să fie cu ceilalți sportivi și, cum am spus mai devreme, nu-mi place să analizez tenisul, îmi place să-l joc și să-l simt.”, a declarat Simona Halep pentru Digisport.

Aflată acum în vacanţă, Simona Halep va merge în Australia între 15-17 ianurie, unde va petrece mai întâi două săptămâni în carantină în contextul pandemiei de coronavirus.

halep praga

După aceea, tenismena din România va evolua la un turneu WTA 500 la Melbourne, pentru a se pregăti de startul primului Grand Slam al anului, Australian Open, care va începe pe data de 8 februarie.

simona-halep-tenis-wta-australian-open-2

Citeşte şi Cristi Bălgrădean dă cărţile pe faţă! Explică din ce motiv a plecat Dan Petrescu de la CFR Cluj