Cosmin Contra, ținta suporterilor dinamoviști: “Vrea să bage clubul în faliment!”

Fostul antrenor al “câinilor” a fost primul care s-a despărțit de formația din Ștefan cel Mare, din cauza problemelor financiare grave din noua eră a investitorilor spanioli!

Adus ca un garant al noului proiect de la Dinamo, antrenorul Cosmin Contra a plecat de la echipă în plin sezon, locul său fiind luat chiar de secundul acestuia, Jerry Gane. Fără să vadă vreun ban din partea lui Pablo Cortacero din momentul venirii în Ștefan cel Mare, “Guriță” a acuzat și anumite probleme medicale și a decis să rupă contractul cu echipa după doar câteva luni de la numire.

Unul dintre cei mai vocali membrii din programul DDB, fostul politician, Andrei Gerea (51 de ani), a vorbit despre fostul antrenor al “câinilor” și nu înțelege de ce tehnicianul are această atitudine față de echipa sa de suflet. Gerea este de părere că demersurile lui Cosmin Contra nu fac altceva decât să înrăutățeacă și mai mult situația actuală de la Dinamo.

contra 2

Din păcate, Cosmin Contra ne-a reclamat la comisii. E puțin spus că sunt foarte dezamăgit. Din punct de vedere moral, domnul Contra s-a declasat total în fața dinamoviștilor. Ar fi trebuit să renunțe la tot.

El a venit, împreună cu Melero, a garantat și acceptat aceste salarii demente, care acum amenință clubul cu falimentul. Ar fi trebuit să nu fie de acord cu acele salarii acordate unor jucători care nu mai jucaseră de foarte mult.

Citește și Varianta Mirel Rădoi pe banca Craiovei, confirmată de Mihai Rotaru: “L-am vrut de patru ori, nu o dată!”

El însă a susținut acea politică de transferuri și acum după dezastrul pe care l-a provocat, el vrea să-și recupereze banii! E de necrezut. Șerdean, Cortacero, ăștia sunt niste derbedei, dar Cosmin Contra, fost jucător al clubului, să facă așa ceva, e o mare dezamăgire.

A băgat Dinamo în groapă, a acceptat această bășcălie, el ca antrenor. A zis de la început că-l știe pe Melero, a garantat pentru unii jucători care mai apoi au arătat că nu au față de Dinamo, chiar și în situația asta în care ne aflăm acum.

Dacă nu-și va primi banii, ce va face domnul Contra? O să bage clubul în faliment? O să-l bage în Liga 4? Asta vrea el, după mintea lui asta trebuie să se întâmple. Alții, pentru abuz în serviciu plătesc cu libertatea”, a spus membrul DDB, potrivit Digi Sport.

Citește și CFR a pus ochii pe un jucător de națională, după ce a fost refuzată de Alexandru Crețu! Cine este alesul lui Edi Iordănescu