Varianta Mirel Rădoi pe banca Craiovei, confirmată de Mihai Rotaru: “L-am vrut de patru ori, nu o dată!”

Formația din Bănie a anunțat în cursul zilei de ieri despărțirea oficială de antrenorul principal al echipei din ultimele luni, Corneliu Papură!

CSU Craiova nu a cunoscut succesul în acest an, iar formația condusă până la partida cu FC Argeș de Corneliu Papură a înregistrat șase egaluri și o înfrângere în ultimele meciuri. Exasperat de evoluțiile modeste ale echipei din Bănie, Mihai Rotaru a decis în cele din urmă să îl dea afară pe tehnicianul în vârstă de 47 de ani, astfel că în aceste momente este în căutarea unui nou antrenor.

După ce varianta actualului selecționer al primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, a fost vehiculată de mai multe ori pe banca Craiovei, patronul “alb-albaștrilor” a ținut să lămurească toate aceste discuții. Mihai Rotaru a mărturisit că fostul antrenor al FCSB-ului a avut mai multe oferte din partea oltenilor, încă de acum patru ani, dar de fiecare dată tehnicianul în vârstă de 39 de ani le-a refuzat.

radoi mesaj

“Pe Mirel Rădoi l-am vrut de patru ori, nu o dată. Cu Mirel discuţiile sunt tot timpul. Discut o dată la o lună de zile, mă întâlnesc cu el, vine la meciurile Universităţii. A avut ofertă să vină să antreneze Craiova prima dată acum patru ani de zile, după să fie şef la Centrul de Copii şi Juniori. El este la echipa naţională, noi nu o să vrem să îi facem ofertă lui Rădoi. Ar fi o lipsă de respect faţă de echipa naţională şi faţă de Rădoi”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Telekom Sport.

Mirel Rădoi a fost instalat în funcția de selecționer al echipei naționale a României în luna noiembrie a anului 2019. Fostul căpitan al Stelei a ratat calificarea la EURO 2020, după înfrângerea din barajul contra Islandei, scor 1-2, și a prins în extremis accederea în urna a doua valorică, în vederea tragerilor la sorți pentru mondialul din Qatar.

Citește și Fotbaliștii impresariați de Anamaria Prodan la FCSB, avertizați: “Dacă sunt fricoși să vorbească cu Gigi Becali!”