CFR a pus ochii pe un jucător de națională, după ce a fost refuzată de Alexandru Crețu! Cine este alesul lui Edi Iordănescu

Fosta campioană a României din sezonul trecut nu concepe să rateze titlul anul acesta, iar pentru asta antrenorul echipei, Edi Iordănescu, caută să se întărească în această iarnă!

După plecarea liderului de la mijlocul terenului, Damjan Djokovic, în Turcia, la formația lui Marius Șumudică, Rizespor, conducerea clujenilor caută în aceste momente un fotbalist în compartimentul median care să fie pe placul lui Edi Iordănescu.

Prima țintă a ardelenilor a fost internaționalul Alexandru Crețu (28 de ani), aflat sub contract cu Maribor, dar în cele din urmă mutarea nu s-a mai materializat din cauza jucătorului. Mijlocașul defensiv a refuzat categoric o revenire în fotbalul românesc, astfel că Edward Iordănescu a fost nevoit să se reorienteze rapid.

alex cretu echipa nationala 1400x934 1

Potrivit informațiilor venite din partea Pro Sport, pe lista campioanei României ar fi intrat tânărul internațional român, Marius Marin, actual fotbalist al italienilor de la Pisa. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a fost convocat la ultimele acțiuni ale echipei naționale de tineret a României și este văzut în acest moment drept omul potrivit să îi ia locul lui Djokovic în fața apărării.

marius marin

 

500.000 de euro este cota de transfer a lui Marius Marin, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Internaționalul în vârstă de 22 de ani a mai evoluat de-a lungul carierei de fotbalist profesionist la echipe precum ACS Poli Timișoara, Sassuolo, Catanzaro și Pisa.

Citește și Varianta Mirel Rădoi pe banca Craiovei, confirmată de Mihai Rotaru: “L-am vrut de patru ori, nu o dată!”