Cortacero&Co, aproape de a lăsa dinamoviștii cu ochii în soare: “99 % investitorii se vor retrage de la Dinamo!”

Deși odată cu venirea noilor acționari în Ștefan cel Mare, Dinamo a sperat că lucrurile în sfârșit vor merge așa cum trebuie, situația este acum cel puțin la fel de gravă ca și înainte!

Odată cu venirea noilor investitori spanioli la formația din Ștefan cel Mare, Dinamo a avut speranțe că toate problemele se vor rezolva și vor putea spera din nou la un titlu în “Groapă”! Au fost aduși jucători cu CV-uri impresionante, pe salarii colosale în raport cu nivelul din Liga 1. În ciuda acestor lucruri însă, Dinamo este abia pe locul 15 în Liga 1 și are 4 înfrângeri consecutive în campionatul României.

dinamo

Agentul, Giovanni Becali, a vorbit despre situația din acest moment de la clubul din Ștefan cel Mare, iar impresarul preconizează un viitor delicat pentru Dinamo București. Becali este de părere că această venire a spaniolilor în România, este cel mai mare eșec din fotbalul nostru în ultimii 80 de ani.

giovanni becali

Eu n-am spus niciodată că totul e în regulă, am spus doar că persoana cu care vorbesc, Juan Melero, e serioasă. El nu fost niciodată acolo, doar coordona, era în spate, l-a lansat pe acest Pablo Cortacero. A fost trimis ca o lance Cortacero. Dintre cei spanioli, doar Rufo e priceput, știe ce vrea. 

Când Melero a văzut că racheta lui (n.r. Pablo Cortacero) nu execută exact ordinele, s-a dat la o parte. El l-a convins și pe Contra să vină la Dinamo, Contra îl știa pe Juan Melero de la Getafe. Din ultimele discuții pe care le-am avut, el s-a retras, Melero, și l-a mințit și pe Contra să stea calm, dar racheta lansată a întâlnit nori deși.

Citește și Mircea Lucescu nu este de acord cu sistemul VAR: “Fotbalul este altceva, nu este handbal sau baschet!”

 

E unul dintre cele mai mari blufuri din fotbalul românesc din ultimii 80 de ani. O să plece toți de la Dinamo, nu știu ce va face echipa, poate o să se unească cu a lui Badea. Poate vor veni suporterii din nou. 99%, părerea mea, spaniolii nu vor continua!, a declarat Ioan Becali, la ProX.

Dinamo ocupă în acest moment locul 15 în Liga 1, cu doar 5 puncte acumulate în cele 8 meciuri disputate în actualul sezon competițional. Câinii vin după 4 înfrângeri consecutive suferite în campionat.

Citește și Giovanni Becali, mărturisiri surprinzătoare despre vărul său, Gigi: “Are de gând să se retragă la o mănăstire!”