Cortacero, pus la zid de către un fost fotbalist al “câinilor”: “Ești pe punctul de a intra în istorie că ai omorât un club!”

Acționarul majoritar al formației din Ștefan cel Mare nu s-a prezentat astăzi la termenul de judecată pe care îl are cu suporterii din DDB, asta în ciuda faptului că își anunțase prezența încă de acum câteva zile!

Pablo Cortacero a devenit persona non grata la Dinamo, iar atât foștii, cât și actualii fotbaliști ai echipei nici nu mai vor să audă de prezența sa în preajma echipei. Ibericul se pare că a nu și-a onorat promisiunea nici de această dată, iar fanii din DDB care l-au așteptat la Tribunalul București au postat mai multe mesaje împotriva sa.

Fostul portar al “câinilor”, Cristi Munteanu, a vorbit și el despre ultimele întâmplări de la echipă și este de părere că Pablo Cortacero nici măcar nu ar trebui să aibă vreo speranță în ceea ce privește clubul Dinamo. “Babicu” îi apreciază pe suporterii dinamoviști și consideră că fără implicarea acestora, brand-ul “alb-roșilor” dispărea până acum de pe harta fotbalului românesc.

1 munteanu

 

“Dacă suporterii nu furau clubul de la Cortacero, nu mai avea de ce să meargă la tribunal nici el. E clar că acești oameni din DDB țin clubul, au dus clubul mai departe, sunt convins că vor lua și licența. Cred că acționarul majoritar Cortacero nu mai are nicio șansă cu acest club, pentru că la câți bani au băgat oamenii ăștia acolo și au menținut echipa în viață, trebuie să fii nebun că să mai emiți pretenții la ceva când tu nu ai făcut absolut nimic, ba din contra, ești pe punctul de a intra în istorie că ai omorât un club!

Citește și Cortacero, o nouă promisiune neonorată! Fanii din DDB l-au așteptat degeaba: „Vino să te vedem pentru ultima dată!”

Cred că judecata va face dreptate și cred că DDB-ul va câștiga. Clubul Dinamo va câștiga în primul rând pentru că eu sunt convins că îl vor menține în prima ligă și chiar le țin pumnii să ajungă în finala Cupei, de ce nu să o și câștige. Ar fi extraordinar pentru suflarea dinamovistă să ajungă în cupele europene din postura de câștigătoare a Cupei. Deci nu cred că mai are vreo șansă Cortacero la Dinamo, din punctul meu de vedere.

Suporterii sunt foarte pătimași și pe bună dreptate. Fac eforturi extraordinare pentru a aduce bani la club, pentru a plăti salarii, pentru a obține licența. E normal să încerce să-și protejeze eforturile pe care le fac pentru a ține un mastodont că Dinamo în viață. Îi apreciez mult și au tot dreptul să încerce să protejeze clubul!”, a spus Cristi Munteanu, potrivit Pro X. 

Citește și Pablo Cortacero, falsul salvator al lui Dinamo! A fost dat în judecată în Spania pentru alte datorii