RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cortacero, o nouă promisiune neonorată! Fanii din DDB l-au așteptat degeaba: “Vino să te vedem pentru ultima dată!”

Formația din Ștefan cel Mare se află din nou în fața unei zi decisive în ceea ce privește viitorul clubului, iar fanii echipei vor să oprească o nouă mișcare a lui Pablo Cortacero!

UPDATE 11:20: Spaniolul nu s-a prezentat la procesul de la Tribunalul București, deși anunțase în urmă cu câteva zile că va veni în România pentru a clarifica situația. Suporterii câinilor au afișat un mesaj cu trimitere către Cortacero în care scria: „Am crezut în tine… Măcar vino să te vedem pentru ultima dată. RIP ∼Cortazero∼”

UPDATE 10:50: Acționarul majoritar al “alb-roșilor” nu a venit deocamdată la Tribunalul București. Începând cu ora 11:00 va începe procesul în care Pablo Cortacero și Alex Couto vor trebui să se prezinte în fața instanței pentru a da explicații. În cazul în care cei doi își vor face apariția la tribunal și se va lua o decizie, aceasta va putea fi contestată în termen de 15 zile.

Citește și Pablo Cortacero, falsul salvator al lui Dinamo! A fost dat în judecată în Spania pentru alte datorii

După ce i-a dat în judecată pe fanii din DDB pe motiv că aceștia l-au îndepărtat abuziv din funcția pe care o deținea, Cortacero a declarat că vine în România pentru a prelua din nou controlul asupra clubului și pentru a face dreptate.

Suporterii dinamoviști nu au stat nici ei prea mult pe gânduri și au acționat, astfel că așa cum au anunțat încă de ieri, aceștia și-au dat întâlnire și au mers deocamdată într-un grup restrâns la Tribunalul București. Potrivit ultimelor informații, fanii “câinilor” au ajuns în fața tribunalului și îi așteaptă pe Pablo Cortacero și Alex Couto să se prezinte așa cum au anunțat. Oamenii legii au venit și ei la fața locului, asta pentru a asigura siguranța și a evita o eventuală degenerare a lucrurilor.

dinamo 2 1
Sursa foto: Pro Sport

Înainte de a veni în România, Cortacero a lansat un mesaj pentru suporterii-acționari de la Dinamo, prin care anunță că vine la București să preia controlul de la club. Ibericul a mărturisit că principalul său obiectiv este de a stabiliza situația de la echipă și de a duce brandul “alb-roșilor” înapoi acolo unde îi este locul.

Citește și Un fost mare jucător al lui Dinamo surpinde: „Eu mi-aș dori să vină spaniolii mâine”

„Având în vedere situația nefericită în care a fost scufundat clubul de luni zile, după uzurparea puterilor la care am fost supuși și văzând situația lamentabilă actuală a acestuia în ceea ce privește managementul sportiv, economic și administrativ; comunic că în următoarele zile voi fi prezent în orașul București, împreună cu profesioniștii mei din grupul de lucru, pentru a recâștiga controlul absolut al clubului în toate departamentele, pentru a lua decizii importante și să îndeplinesc toate obligațiile financiare și profesionale ale acestora pentru a aduce din nou FC Dinamo București 1948 în locul pe care îl merită să fie.

Dorința mea este să stabilesc sinergii și punți de colaborare cu DDB și cu toate aceste grupuri de fani ai FC Dinamo București dintr-un climat de respect și educație pentru un bine comun și pentru a obține stabilitatea și forța care ne permite să facem un club mai mare”, se arată în comunicatul emis de Pablo Cortacero, potrivit Fanatik.

Citește și Dinamo a scăpat de o datorie imensă: „S-a făcut dreptate! Câinilor, luptăm pe toate fronturile”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare