VIDEO | Corneliu Papură, convins că elevii săi pot reveni în cursa pentru titlu: “Sunt foarte multe puncte în joc”

Universitatea Craiova nu a câștigat în ultimele cinci meciuri din Liga I, dar antrenorul Corneliu Papură spune că echipa olteană poate reveni în cursa pentru titlu.

Tehnicianul a susținu o conferință de presă, în care a vorbit despre partoda cu FC Voluntari, din etapa a 19-a a Ligii I.

Pe hârtie, suntem favoriţi (n.r. – cu FC Voluntari), dar lucrurile pe teren se desfăşoară altfel. Trebuie să fim concentraţi la fiecare fază şi să câştigăm. Cred că puteam scoate mai multe (n.r. – din meciurile trecute).

Sunt obligatorii toate punctele puse în joc la fiecare meci. Nu ştiu care va fi tactica lor, dar niciun meci nu este uşor, indiferent împotriva cărei echipe jucăm. (n.r. – dacă va folosi două vârfuri de atac). Nu înseamnă că dacă joci cu patru vârfuri eşti şi ofensiv, nu înseamnă că dacă joci cu şapte fundaşi eşti şi defensiv sau dacă te retragi nu înseamnă că eşti defensiv.

Din contră, cred că eşti mult mai vulnerabil dacă te retragi în loc să faci presing. Trebuie să ne motivăm, trebuie să fim pregătiţi pentru orice meci, nu am început aşa cum ne doream, dar trebuie să continuăm să muncim.

Citește și Marius Șumudică, înainte de a semna cu Rizespor: “Ea este singura echipă la care m-aș fi întors în Liga I”

 

craiova 1

Nu tot timpul se întâmplă lucrurile aşa cum vrei. Sunt foarte multe meciuri de disputat. Nu înseamnă că dacă nu am avut un început aşa cum ne-am dorit… Suntem acolo, în primele trei, sunt foarte multe puncte în joc, sperăm să jucăm mult mai bine şi să câştigăm cât mai multe puncte.

Suntem în discuţii cu jucători, să vedem dacă se vor reuşi transferurile. Orice jucător este binevenit. Cu cât ai un lot mai numeros, cu atât ai alegeri mai multe“, a declarat Corneliu Papură, într-o confrință de presă online.

Universitatea Craiova va juca, marţi, de la ora 17:30, în deplasare, cu FC Voluntari, în etapa cu numărul 19 a Ligii 1. Formația olteană ocupă locul 3 în clasament, cu 35 de puncte. Lider este FCSB, cu 41 de puncte, iar pe locul secund se află CFR Cluj, cu 37 de puncte, cu un meci mai puţin disputat.

Citește și UEFA nu ia în calcul anularea organizării EURO 2020, la București. Anunțul momentului