RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Marius Șumudică, înainte de a semna cu Rizespor: „Ea este singura echipă la care m-aș fi întors în Liga I”

Marius Șumudică (49 de ani) a purtat o discuție amicală cu patronul Universității Craiova, dar fără a prelua echipa care ocupă locul trei în Liga I.

Noul tehnician al echipei Rizespor spune că formația olteană ar fi singura echipă din țară pe care ar antrena-o.

Nu se pune problema să mă întorc acum în România. Singura discuție pe care am avut-o, mai mult amicală, a fost cu Rotaru. Este prietenul meu, e un băiat deosebit, pe care îl respect, a trecut printr-o perioadă grea când a avut COVID.

Îl sunam, îl bârâiam cred că mai rău ca soția. Îl sunam zi de zi, este prietenul meu. Deocamdată, discuția așa a zis <<Șumi, suntem prea buni prieteni și nu vreau să ne certăm>>. Nu m-aș fi întors decât la Craiova, singura echipă la care m-aș fi întors ar fi Craiova.

Nu îmi lipsește nimic, nici mie nici copiilor mei de acum încolo. Cei trei ani din Turcia plus anul din Arabia mi-au dat o liniște financiară și aș lucra oriunde, fiindcă iubesc fotbalul”, a spus Șumudică, la plecarea din țară.

În ultimul meci disputat, Rizespor a remizat cu Istanbul BB, 1-1. Primul meci la care Șumudică va sta pe banca noii sale echipe este contra lui Fenerbahce. Partida va avea loc în 30 ianuarie, în deplasare, în etapa a 22-a, prima a returului campionatului Turciei. Rizespor ocupă locul 12 în Super Lig, cu 25 de puncte.

Citește și Marius Șumudică, ultimele detalii despre Rizespor: “În Turcia trăiești fotbalul”. A anunțat dacă îl transferă pe Budescu

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare