Contraatacul FRF după acuzele patronului Craiovei: “Sfidăm logica!”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF i-a răspuns lui Mihai Rotaru, patronul CS U Craiova după ce finanțatorul oltenilor a comentat schimbarea regulii jucătorilor U21.

Mihai Rotaru a comentat decizia FRF de a schimba încă o dată regula jucătorilor U21 din Liga 1. Patronul Craiovei crede că singurul interes al Federaţiei este ca tinerii jucători să fie transferaţi în străinătate. (VEZ AICI)

Mihai Stoichiță, oficialul celor de la FRF consideră că CS U Craiova formația patronată de Mihai Rotaru este una dintre echipele care beneficiază cu succes de regula U21 impusă de FRF. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal este convins că datorită regulei U21 oltenii au reușit să îl vândă pe Valentin Mihăilă în Italia.

stoichita

“Eu îl respect foarte mult pe domnul Rotaru și pentru ce a făcut la Craiova. Cred este unul dintre pricipalii beneficiari ai acestei regulide U21, așa nu are rost dezvolt subiectul. Am văzut el contestat faptul transferul lui Mihăilă i-a adus mai mulți bani decât televiziunile în 3 sau 4 ani.

mihaila2 profimedia 0593915673 scaled
Foto: LaPresse – Tano Pecoraro (Profimedia)

Eu gândesc la beneficiile ale acestei reguli. Rezultate la U21 și beneficiile de care s-au bucurat toate cluburile. Toată lumea este de acord această regulă a adus beneficii și acum o contestă. Sfidăm logica, a declarat Mihai Stoichiță pentru PRO X.

Citește și EXCLUSIV | Regula propusă de FRF, desființată de un nume mare al fotbalului de la noi: „Nu ai cum să impui așa ceva”