EXCLUSIV | Regula propusă de FRF, desființată de un nume mare al fotbalului de la noi: “Nu ai cum să impui așa ceva”

Adrian Porumboiu este un dușman al obligativității utilizării jucătorilor eligibili pentru naționala de tineret la meciurile din Liga 1. 

Acesta nu găsește niciun argument pentru regula apărută la nivelul primei divizii în 2017.

“E suficient unul dacă joacă, niciun club nu este anormal să nu bage un copil dacă e talentat, eu am dat drumul la un puști de 15 ani pe când eram la Vaslui. Clubul este profesionist, iar atât timp cât tu nu îl susții cu nimic în activitatea lui, atunci nu ai cum să impui așa ceva.

Dacă îmi dă cineva un exemplu că există această regulă mai există în altă parte în fotbalul civilizat atunci e ok. Trebuia să fie impusă de Ligă în mod normal”, a fost intervenția lui Adrian Porumboiu, în exclsivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Fostul arbitru a avut în aceste condiții un mesaj special pentru șeful FRF, Răzvan Burleanu.

“Oprește-te din ciuruit, pentru că nu ai mai ce să ciuruiești, tot fotbalul românesc este ciuruit. Liga are o putere fantastic de mare prin proprietarii cluburilor, nu poate fi desființată, singura chestie e că ei nu sunt uniți.

Trebuie să aibă un punct de vedere unitar, nu poți să obligi să se joace cu 2 jucători U21 în campionat. Mi se pare inadmisibil să fie membrii ai Comitetului Executiv care să nu aibă legătură cu fenomenul ăsta“, a mai tunat fostul patron al lui FC Vaslui. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Posibila dispariție a lui Dinamo, motiv de regret chiar și pentru adversarii istorici: „Nu mi-aș dori”