RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Constantin Budescu poate ajunge în Turcia! Oferta care l-a pus pe gânduri

Constantin Budescu este la mare căutare în acest moment mai ales după ce a intrat în ultimele luni de contract cu Astra, iar viitorul său la formația giurgiuveană este unul incert!

Budescu pare că și-a recăpătat pofta de fotbal în ultima vreme, iar evoluțiile sale în tricoul celor de la Astra Giurgiu au pus pe jar mai multe echipe. După ce s-a spus că își va prelungi contractul cu formația lui Ioan Niculae sau că va merge din vară la FCSB, Budescu nu a luat însă nicio decizie finală cu privire la viitorul său.

Mijlocașul ofensiv al formației antrenate de Eugen Neagoe poate semna cu un alt club, întrucât se află în ultimele 5 luni ale înțelegerii, motiv pentru care a trezit interesul mai multor echipe.

Citește și EXCLUSIV | Miodrag Belodedici, despre CE Under 21: “Greu să ajungem în semifinale. Nu am ajuns în acel moment în care…”

Potrivit celor de la ProSport, pe urmele lui Budescu se află nu doar FCSB, ci și Ankaraguku, ocupanta locului 19 din Turcia. Bașkanii echipei din Superlig i-au înaintat deja o ofertă, însă acesta a refuzat-o, în primă instanță. De asemenea, la acest moment, Constantin Budescu se mai află în discuții cu un alt club din Arabia Saudită, însă nu este dispus să negocieze, potrivit sursei citate.

„Cu domnul Gigi Becali la fel, mi-a spus că mă vrea la Steaua (n.n. FCSB), dar trebuie să vorbească cu cei de la Astra. Dacă ei se înţeleg, probabil că o să merg. Dar, din ce am înţeles, este foarte greu, pentru că domnul Niculae nu vrea să mă lase.

Nu e numai după mine, mai am contract 5 luni. Este adevărat, pot semna cu orice echipă, dar dacă o să semnez şi nu mă lasă (n.n. – patronul Astrei), probabil o să stau pe aici şi n-o să joc. Vom vedea”, declara Budescu în urmă cu două zile.

2.000.000 de euro este cota de transfer a lui Constantin Budescu, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Citește și EXCLUSIV | Regula U21 din Liga 1 trebuie regândită! ,,Cât de puternic ai fi ca jucător, când te scoate în minutul 1, te demoralizează”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare