CFR pregătește o nouă lovitură grea pentru Gigi Becali! Iordănescu a pus ochii pe un jucător al FCSB-ului

După ce i l-au suflat de sub nas pe Cristi Bălgrădean lui Gigi Becali, ardelenii vor să repete același lucru cu un alt fotbalist legitimat în momentul de față la FCSB!

CFR Cluj vrea să îi dea o nouă lovitură de grație patronului “roș-albaștrilor”, iar antrenorul Edward Iordănescu a anunțat că a pus ochii pe un fotbalist care în acest moment se află sub comanda lui Toni Petrea. Tehnicianul campioanei României a dezvăluit că va apela în scurt timp la conducere pentru a-i face o ofertă fotbalistului, aflat pe picior de plecare de la bucureșteni.

Edi Iordănescu nu a dezvăluit numele jucătorului, dar din reperele date de acesta ne putem gândi la câteva nume care au fost puse pe lista neagră de către Gigi Becali. Alexandru Stan, Aristidis Soiledis, Lucian Filip, Ante Vukusic și Alexandru Buziuc sunt fotbaliștii de care afaceristul din Pipera a anunțat că cel mai probabil se va despărți la finalul acestui sezon.

edi iordanescu scaled 1

E un jucător care îmi place mult de la FCSB, deocamdată nu e accesibil, dar știu că în scurt timp va fi și cred că voi apela la conducere, poate face un efort, peste puțin timp, să-i facem o ofertă de nerefuzat. E un lucru normal și legal, piața e liberă”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă dinainte de meciul contra FCSB-ului.

Acest episod nu ar fi primul însă între CFR Cluj și FCSB, asta după ce la finalul sezonului trecut, formația din Gruia a obținut semnătura lui Cristi Bălgrădean după același model. Aflat în ultimele luni de contract cu “roș-albaștrii”, goalkeeper-ul a primit o ofertă de nerefuzat din partea clujenilor, astfel că nici nu a vrut să mai ia în calcul o eventuală continuare sub comanda lui Toni Petrea.

Citește și Edi Iordănescu îi răspunde lui Gigi Becali, după declarațiile acestuia: „O să am grijă ca băieții noștri să știe asta!”