Edi Iordănescu îi răspunde lui Gigi Becali, după declarațiile acestuia: “O să am grijă ca băieții noștri să știe asta!”

În această seară, de la ora 20:30, FCSB și CFR Cluj vor juca în runda cu numărul 28 din Liga 1, iar lupta pentru prima poziție în ierarhie este una aprigă în momentul de față!

„Roș-albaștrii” primesc vizita ardelenilor, de pe prima poziție în clasament, la egalitate de puncte cu formația din Gruia, dar cu un golaveraj mai bun. Pentru elevii lui Toni Petrea este primul test cu adevărat important din acest an, iar Florin Tănase&co speră să reușească să se detașeze în fruntea Ligii 1.

După ce Gigi Becali a declarat că „a făcut Dumnezeu dreptate”, în momentul în care a aflat că mai mulți jucători de la CFR au fost depistați pozitiv cu COVID-19, acum, Edi Iordănescu a avut un mesaj tăios către patronul FCSB-ului. Tehnicianul ardelenilor a mărturisit că afirmația afaceristului îl va ajuta și mai mult să își motiveze elevii pentru meciul de diseară.

gigi becali

M-a lăsat fără glas afirmația dânsului. Eu le doresc sănătate jucătorilor de la FCSB și nu numai. Doresc sănătate tuturor, trăim vremuri dificile și trebuie să fim aproape unii de alții, să ne susținem. Îmi doresc să avem în față cel mai bun 11 al FCSB-ului. Cred că cei doi antrenori, Petrea și Neubert, au un rol deosebit în ce s-a întâmplat acolo și îmi doresc să fie sănătoși, la fel și jucătorii lor. M-a întristat când am auzit acea afirmație și vă garantez că o să am grijă ca băieții noștri să știe de această afirmație, să vedem cum vor răspunde ei pe teren.

Citește și Cine arbitrează duelul dintre FCSB și CFR Cluj! Delegație de top în capul de afiș al acestei runde

„Gigi Becali este un strateg foarte fin, deosebit, ce a făcut în ultima perioadă face parte din strategia sa. Nu este o întâmplare faptul că după meciul în care noi am fost decapitați acasă, cu Voluntari, de greșeli – sunt sigur – neintenționate ale arbitrului, a doua zi a ieșit și a făcut vâlvă cu un episod de acum 4 luni pe care îl repetă obsesiv, cu hențul lui Camora. 

Oricum ne face o nedreptate, în acea fază a fost un fault clar, dar probabil domnul Becali vorbea la telefon în momentul respectiv și nu a surprins acel eveniment. A făcut toată această strategie ca să mute atenția. Sunt sigur, din păcate însă a avut impact, am văzut că au avut jocuri în care au fost arbitrați foarte bine. Îmi pare rău de cei de la Gaz Metan Mediaș, pentru că am văzut prin ce au trecut la jocul de la București, ba mai mult, cred că nu este o întâmplare nici trimiterea mea în tribună.

Probabil tot la presiunile continue făcute la televizor, cred că au avut ecou și în Liga 3, am văzut și eu meciul (n.r. – CSA Steaua – FCSB 2 1-1, în care „militarii” au avut gol anulat) și cred că și acolo au avut impact. Face parte din strategia dânsului, a dorit să creeze o imagine artificială, care nu are nicio legătură cu realitatea, că CFR ar fi fost avantajată”, a spus Edi Iordănescu, înainte de duelul contra FCSB-ului.

Citește și Alarmă la CFR, înainte de meciul cu FCSB! Edi Iordănescu nu mai are niciun atacant valid