Ce a scris presa străină despre eliminarea Simonei Halep de la Gippsland Trophy: “Românca, năucită de Alexandrova”

Presa internațională a acordat spații largi înfrângerii suferite de Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA), la Gippsland Trophy, în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA), scor 2-6, 1-6.

La scorul de 2-5, în primul set, sportiva din Constanța a chemat medicul pe teren, acuzând dureri la spate.

Halep a fost învinsă de rusoaică, după 60 de minute de joc.

Favorita numărul 1, Simona Halep, s-a prăbuşit şi a pierdut rapid cu Alexandrova în sferturi la Gippsland Trophy, scor 2-6, 1-6. După ce a reuşit singurul ei break în startul partidei, Halep nu a reuşit să desluşească puzzle-ul Alexandrova.

Numărul 33 mondial nu a greşit nimic cu loviturile plate şi puternice, forţând-o pe Halep să facă greşeli necaracteristice. A fost a doua victorie consecutivă pentru Alexandrova în faţa lui Halep“, a notat site-ul de specialitate Tennis.com.

ekaterina

Simona Halep, năucită de Alexandrova”, a fost titlul celor de laTennis World USA. “La Gippsland Trophy, Simona Halep a suferit o înfrângere răsunătoare după o adevărată lecţie de tenis predată de rusoaica Ekaterina Alexandrova, care s-a impus cu 6-2, 6-1“, a mai scris publicația americană.

Citește și BREAKING NEWS-VIDEO | Simona Halep, eliminată de la Gippsland Trophy! Românca a acuzat probleme medicale

De două ori câştigătoare de Grand Slam, Simona Halep a întâlnit-o pe Ekaterina Alexandrova, iar rusoaica a obţinut o victorie lejeră, 6-2, 6-1. A fost unul dintre cele mai slabe rezultate din cariera sportivei din România.

A pierdut meciul în doar 59 de minute. Pe durata partidei, Halep a înregistrat un procentaj la serviciu mai bun decât cel al adversarei, dar nu a reuşit să câştige acele puncte, iar Alexandrova a profitat de acest lucru şi s-a impus“, au notat şi cei de la Essentially Sports.

Sferturile de finală de la Gippsland Trophy au început cu o surpriză uriaşă. Simona Halep a pierdut categoric în faţa rusoaicei Alexandrova, locul 33 mondial. A fost 6-2, 6-1 într-un meci în care românca a fost măcinată de dureri la spate. Cu 3 zile înainte de debutul Australian Open, situaţia ei este îngrijorătoare“, au punctat şi francezii de la Tennis Actu.

Simona Halep suparata

Halep a fost eliminată de Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA), scor 2-6, 1-6. în sferturile de finală de la Gippsland Trophy. Românca a acuzat dureri la spate.

Următoarea competiție la care va participa Simona Halep este Australian Open. Primul turneu de Grand Slam al anului se va desfășura între 8 și 20 februarie. Cea mai bună performanţă a româncei la AO a fost finala din 2018.

Simona Halep o va întâlni în primul tur pe australianca Lizette Cabrera (23 de ani, 140 WTA), beneficiara unul wild card. Cele două sportive nu au mai jucat una împotriva celeilalte.

Citește și Ce înseamnă eliminarea de la Gippsland Trophy pentru Simona Halep. Cum este afectată