Haos la Dinamo! Câinii, ținuți în lesă de Negoiță. Jucătorii străini acuză că sunt neplătiți și nu sunt lăsați să plece acasă

ionut-negoita

Revoltă în rândul fotbaliștilor dinamoviști. Ante Puljic îi atacă dur pe oamenii din conducerea clubului.

Croatul a dezvăluit că pe 15 aprilie se vor împlini trei luni de când jucătorii lui Dinamo nu și-au mai primit salariile și se teme că patronul Ionuț Negoiță nici nu mai are de gând să le plătească.

Negoiță nu pare deloc preocupat de soarta echipei în momentul de față. Potrivit dezvăluirilor făcute de Ante Puljic, nimeni din conducerea clubului nu a luat legătura cu fotbaliștii pentru a discuta despre plata salariilor sau a restanțelor.

Mai mult, fotbalistul croat îl acuză pe patronul din „Groapă” că îl ține captiv în România. Fundașul dinamovist a cerut să fie lăsat să plece în țara natală până la reluarea meciurilor în Liga 1, însă a fost refuzat: „<<Ante, stai aici, că e mai bine>>, mi s-a spus”.

• Dinamoviștii, inventivi în izolare! Daniel Popa: ”Am luat un copil și l-am băgat în poartă!”

„Pe 15 aprilie s-ar face trei luni de restanță, bănuiesc că până atunci ar trebui să ne achite măcar un salariu. Nimeni nu a vorbit cu noi de salarii, de restanțe. Va fi o problemă. Eu sper să plătească măcar o lună.

Înțeleg că și la Dinamo s-ar putea ajunge la situația de a ne plăti cu 500 de euro pe lună pentru perioada asta. Probabil, vom ști exact în zilele ce urmează. Atunci de ce mai stau în București? Că nu lucrez. De ce nu merg acasă, în Croația? Pentru ce rămân aici?

Mă duc acasă, dacă nu lucrez, merg la ai mei, stau acolo până trece virusul, situația, mă întorc când e de muncă. Mi s-a zis de la club acum două săptămâni să stau aici, am stat. Dar dacă vor decide să luăm 500 de euro, OK, nu e problemă, plec acasă!

„Ante, stai aici, că e mai bine”, mi s-a spus. OK, sunt soldatul clubului, înțeleg. Dar dacă îmi zici că nu mai lucrez și-mi plătești 500 de euro pe lună, că așa decizi, atunci mă duc acasă și mă întorc când pot să muncesc din nou pentru contractul pe care ne-am înțeles. Sau hai să găsim soluții să fie bine pentru toată lumea, accept tăierea unor procente pe durata asta”, a spus Ante Puljic, potrivit Gazetei Sporturilor.

Ionuț Negoiță a donat zilele acestea 100000 de euro pentru a susține lupta împotriva coronavirusului. Gestul patronului nu l-a deranjat pe Puljic, care este neplătit de trei luni, însă fotbalistul a ținut să-i transmită un mesaj: „Să-și aducă aminte și de Dinamo!”.

Citește și ♦ Căpitanul lui Dinamo, atac la adresa conducerii FRH: „Am fost crescuți cu pumnul în gură, dar nu mai e de mult o soluție!”