Dinamoviștii, inventivi în izolare! Daniel Popa: ”Am luat un copil și l-am băgat în poartă!”

Daniel Popa, atacantul lui Dinamo, a vorbit despre cum își petrece timpul în izolare.

Chiar dacă majoritatea jucătorilor de la formația din Ștefan cel Mare au rămas în Capitală, Daniel Popa a plecat la Pietroşiţa, comuna sa natală.

Atacantul lui Dinamo încearcă să se mențină în formă și a găsit o metodă inedită: se antrenează cu ajutorul unui copil pe care îl folosește pe post de portar.

”Am fugit de virus, sunt aici de două săptămâni și nu știu când mă voi întoarce la București. Suntem feriți la țară, adică mai feriți, dacă a venit cineva în ultimele zile, l-a băgat direct în carantină. La țară, e lumea mai ascultătoare, oamenii sunt mai speriați, ceea ce nu e chiar rău în acest moment. Sunt mai conștienți de importanța situației, așa că stau în case. Iar dacă sunt băgați în carantină, stau acolo, nu ies după ce pleacă oamenii de ordine

Zilele trecute, a nins serios aici, suntem la 10 kilometri de Sinaia. M-am antrenat bine. OK nu e, există un disconfort, dar n-avem ce face, stăm cât se poate în casă, ascultăm ce zic cei de la conducere. Am teren în comună, chiar e bun.

Știi ce-am făcut? După câteva zile de alergări, am luat un copil și l-am băgat în poartă! Îi trag la poartă, am ce face. Stau cam o oră, uneori chiar și mai mult. Finalizez cu șuturi la poartă, încerc diverse chestii. Tipul are 17-18 ani, e de aici, apără la «județ». Ne facem treaba amândoi. Nu am stare să rămân în casă, nu pot să mă antrenez doar acolo, sunt obligat să alerg, să fac mișcare” a declarat Daniel Popa pentru Gazeta Sporturilor.

Popa Clinceni

Citește și Un fost dinamovist, îngrijorat de situația ”câinilor”: ”Sper ca Mihalcea să scoată Dinamo de la retrogradare”