Burleanu, desființat de oficialii LPF: “Înseamnă că spui palavre și vorbești în gol!”

Burleanu

Implementarea sistemului VAR în Liga 1 se pare că a fost picătura care a umplut paharul în războiul dintre Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal, iar ultimele săptămâni au fost extrem de agitate între cele două foruri naționale!

Reacția violentă a președintelui FRF, Răzvan Burleanu, prin care i-a acuzat pe angajații LPF că sunt palavragii și că vor să își asume proiectul de adoptare a tehnologiei de arbitraj video, nu a rămas fără urmări. Astfel, secretarul general al Ligii, Justin Ștefan, a vorbit în termeni duri despre șeful FRF, pe care l-a luat la bani mărunți și pe care îl acuză că nu este deloc transparent în ceea ce privește mandatul său.

justin stefan

“Mie mi-ar plăcea, dar el vorbește numai la nivel superior, adică cu președintele Gino Iorgulescu. Ca atare, putem să avem o dezbatere cu domnul Vișan sau Bodescu. Chiar accept ca el să răspundă două minute și eu un minut, e suficient. Vreau să spun că domnul Burleanu trebuie să vină cu argumente, cu date, cu probe, pentru că este foarte ușor să arunci cu lucruri bombastice, mai ales când tu nu ești transparent. 

Citește și Burleanu, tras din nou la răspundere în scandalul cu VAR: „Are bani doar de Kyrosică!”

Înseamnă că spui palavre și vorbești în gol. Am luat declarația domnului Burleanu și am văzut că declarațiile lui sunt vorbe goale. Vorbește despre existența unor suspiciuni fără să existe probe, Spune că cineva urmărește să tranzacționeze arbitraje, cineva urmărește să influențeze deciziile comisiilor jurisdictionale. Nu am văzut probele, le așteptăm, probabil în episodul următor. Domnul Burleanu s-a școlit la locul de muncă. Aș vrea să știu cine a plătit perioada în care el a fost la studii, cine a plătit diurnele, dacă nu îl deranjează o să spună data viitoare.

Mă îndoiesc că există vreun angajat al LPF care să colaboreze cu cluburile. Există unul, dar nu este o problemă. Paul Mincu colaborează cu cluburile din Liga 1, dar nu este angajatul LPF. Are contract de asistență juridică cu Liga Profesionistă de Fotbal, poate avea contract cu orice club și orice jucător. Cu o singură îngrădire. Să nu reprezinte într-un litigiu părți cu interese contrare. Care e impedimentul moral dacă nu există un conflict de interese?”, a spus oficialul LPF, potrivit Pro Sport.

Citește și EXCLUSIV | Nu toată lumea așteaptă sistemul VAR: „Nu cred că arbitrajul video va schimba foarte multe în Liga 1!”