Burleanu, tras din nou la răspundere în scandalul cu VAR: “Are bani doar de Kyrosică!”

Războiul declarațiilor în ceea ce privește implementarea sistemului de arbitraj video și în Liga 1 este departe de a se încheia, iar șeful FRF a fost ținta tuturor în ultimele săptămâni!

Erorile din arbitrajul românesc sunt taxate pe zi ce trece mai mult de cluburile din Liga 1 care cer cu insistență introducerea sistemului VAR. După ce Liga Profesionistă de Fotbal a dat asigurări că situația se va rezolva cât mai curând, acum problema se pare că este în curtea celor de la Federația Română de Fotbal, care vor trebui să se ocupe de următoarele demersuri privind adoptarea tehnologiei și de către fotbalul românesc.

Fostul internațional român, Marcel Pușcaș, se implică și el în scandalul arbitrajului video și atrage atenția asupra cheltuielilor pe care FRF le are cu șeful CCA, grecul Kyros Vassaras. Pușcaș a postat prin intermediul Facebook un mesaj în care Răzvan Burleanu este acuzat că îi plătește fostului arbitru un salariu imens pentru nivelul fotbalului românesc în acest moment.

Vassaras

“KYROS VASSARAS, MAI SCUMP CA VARUL
Floricica arbitrajului românesc a costat FRF peste 1,0 milioane de euro în ultimii 7 ani.

Burleanu spune că n-are bani de VAR. Vreo 500,000 de euro. Are doar de Kyrosică.
Ce uită să spună e faptul că poate nu e nevoie nici de grec, ci doar de nașul său THEODORE THEODORIDIS, secretarul general UEFA. Cum e să vrei mandate la UEFA care depășesc mandatele din propria federație? Culmea, să le și obții!

Tare Vassaras ăsta! El ca varul întărit și Burleanu ca fierul.
Ce să mai!…”, a scris Marcel Pușcaș, prin intermediul Facebook.

Citește și FOTO | LPF vine cu probe în scandalul iscat cu Burleanu! ,,FRF putea accesa bani de la FIFA pentru VAR”