RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Budescu vrea să joace din nou pentru Petrolul: „Tot aştept ca echipa să promoveze!”

Decarul giurgiuvenilor este la mare căutare în acest moment printre cluburile din România, mai ales după ce a intrat în ultimele luni de contract cu Astra, iar viitorul său la formația giurgiuveană este unul incert!

Constantin Budescu pare că și-a recăpătat pofta de fotbal în ultima vreme, iar evoluțiile sale în tricoul celor de la Astra Giurgiu au pus pe jar mai multe echipe. După ce s-a spus că își va prelungi contractul cu formația lui Ioan Niculae sau că va merge din vară la FCSB, Budescu nu a luat însă nicio decizie finală cu privire la viitorul său.

După ce în ultimele zile a fost adusă în discuție varianta Petrolul Ploiești, mijlocașul în vârstă de 31 de ani nu a infirmat o astfel de mutare, spunând chiar că este echipa la care ar vrea să își încheie cariera.

„Tot aştept să promoveze Petrolul, pentru că e echipa unde am început fotbalul şi mi-aş dori să-mi închei cariera aici, la Ploieşti. Păi, cel puţin 6–7 ani, cred eu că mai pot juca. Vreau să mă duc spre 40 de ani, dacă se poate, pentru că îmi place fotbalul şi tot timpul am jucat de plăcere.

M-am apucat de plăcere de fotbal, n-am ţinut cont unde joc. Şi în Liga 2, 3, 4. Mi-a plăcut să joc şi cu siguranţă o să mai joc mult, pentru că îmi place!”, a spus Budescu, potrivit Telekom Sport.

Citește și EXCLUSIV | Legenda dinamovistă Costel Orac așteaptă ca vântul schimbării să bată în Ștefan cel Mare!

Fostul antrenor al formației de pe Ilie Oană, Valeriu Răchită, a vorbit și el despre posibilitatea ca Budescu să îmbrace din nou tricoul „lupilor galbeni” și a dezvăluit că în cele din urmă actualul fotbalist al Astrei va veni la Petrolul, deoarece iubește acestă echipă.

„Budescu, vorbesc cu el tot timpul, e un băiat extraordinar. Se vede ce fotbal ştie, a dat pasă de gol. Budescu va veni la Petrolul. Cândva, la iarnă, la vară, anul viitor, tot la Petrolul va veni. E un jucător care iubeşte clubul. Cu mine, fără mine, va veni la Petrolul. Hamza nu a venit fără mine? Deşi, dacă îţi arăt nişte mesaje, tati-tata. Budescu va veni!”, a spus Răchită, potrivit Digi Sport.

2.000.000 de euro este cota de transfer a lui Constantin Budescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Budescu a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești în perioada 2005-2011, până în momentul în care a plecat la formația pentru care joacă și în acest moment, Astra Giurgiu.

“Lupii galbeni” au încheiat anul 2020 doar pe locul 9 în ierarhia ligii a doua, la nouă puncte distanță față de liderul FC U Craiova 1948.

Citește și FOTO | FCSB are interzis pe stadionul Ghencea! Ogăraru anunță: “Nu poate fi vorba despre așa ceva!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare