RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FOTO | FCSB are interzis pe stadionul Ghencea! Ogăraru anunță: „Nu poate fi vorba despre așa ceva!”

CSA Steaua se află într-un conflict neîncetat cu FCSB, iar juristul Florin Talpan a cerut în repetate rânduri desființarea echipei lui Gigi Becali!

Războiul de la distanță dintre FCSB și CSA Steaua pare că nu are vreo șansă să se termine vreodată, iar ultimul motiv de neînțelegere dintre cele două echipe îl reprezintă noua arenă din Ghencea. Clubul Armatei nu este dispus sub nicio formă să îl pună la dispoziției formației din prima ligă, în ciuda faptului că fanii echipei lui Gigi Becali își doresc ca Dennis Man&co să evolueze pe noul stadion.

Fostul fotbalist, George Ogăraru (40 de ani), care în prezent ocupă funcția de manager la clubul Steaua, a vorbit despre momentul în care pe noua arenă din Ghencea se va juca primul meci oficial. Ulterior, fostul fundaș a dezvăluit că în acest moment nu se pune problema ca FCSB să poată evolua pa stadionul aflat sub tutela Ministerului Apărării.

”Este un stadion pe care trebuie să-l facem sustenabil. Deocamdată nu joacă nimeni acolo, pentru că există un adevărat proces până când va deveni funcțional. Cel mai probabil, la vară, se va organiza primul meci.

Se va face un studiu pentru a vedea cine poate să joace, dar eu știu unde duce întrebarea ta. Spre FCSB. Cât timp va exista un conflict juridic, nu poate fi vorba despre așa ceva!”, a spus Ogăraru, potrivit Digi Sport.

Noul stadion al Stelei are o capacitate de 31.254 de locuri, o suprafaţă desfăşurată de 70.000 mp, 4 vestiare, spaţii de cazare pentru sportivi, 1.070 mp de spaţiu de expunere (muzeu) și spaţii comerciale.

Citește și Visul lui Gigi Becali, spulberat? Ținta anunțată de Constantin Budescu

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare