Au venit banii la Dinamo! “Am achitat cheltuielile de meci. Nu sunt probleme”

Președintele lui Dinamo, Dorin Șerdean, a reușit să achite costurile pentru organizarea meciului de diseară, Dinamo – FC Voluntari.

Partida dintre Dinamo și FC Voluntari va avea loc astăzi de la ora 20:30, iar Dorin Șerdean a declarat că a reușit să achite cheltuielile pentru meciul de diseară.

„Am achitat cheltuielile de meci. Nu sunt probleme. Partida Dinamo – FC Voluntari se va juca. Suntem în grafic și cu procesul pe care îl avem la TAS. Este o problemă la plata salariilor, sunt întârzieri și sperăm să le rezolvăm cât mai repede.”, a spus Dorin Șerdean pentru ProSport.

dorin-șerdean

Citește și Șefii lui Dinamo, criticați dur: “Au venit în costum de salvatori, dar sunt doar desene animate”

Ioan Andone, fostul antrenor al “câinilor”, a declarat că investitorii spanioli au greșit că au adus jucători cu salarii mari.

„Nici noi nu ne aşteptam, proiectul în vară a fost super în regulă, toată lumea îi admira ce jucători au transferat, l-au adus pe Contra ca o garanţie că e un antrenor foarte bun, cunoştea Dinamo, mai fusese antrenor la Dinamo, avea toate condiţiile, neştiind că se întâmplă ce se întâmplă. Să nu poţi să-ţi plăteşti jucătorii şi mai ales, ce probleme au creat prin neplata salariilor.” a declarat Andone pentru Telekom Sport.

pablo cortacero si rufo collado

“Asta e problema, că au promis foarte mulţi bani, au salarii foarte mari, şi-au pus speranţa şi în rezultatele bune, dar rezultatele n-au putut veni de la nişte jucători care erau nerîncrezători, până la urmă trece o săptămână, trec două, dar când vezi că nu se plătesc salarii şi bonusuri de instalare, ce au avut ei, normal că devine neîncrederea asta.  Acomodarea lor, venind din campionate mai puternice, cu CV-uri foarte bune, a lăsat de dorit. Prestaţiile lor în afară de un meci, două, n-au fost foarte bune.”, a mai spus Ioan Andone pentru sursa citată.

Citește și EXCLUSIV FOTO | O mare campioană, oferită ca “trofeu” interlopilor: “Dacă primesc vreo propunere, trebuie să tac”