RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Șefii lui Dinamo, criticați dur: „Au venit în costum de salvatori, dar sunt doar desene animate”

Lorena Balaci a vorbit despre situația în care se află clubul din „Ștefan Cel Mare”.

Fiica fostul mare fotbalist Ilie Balaci i-a criticat dur pe investitorii spanioli de la Dinamo. Acesta a spus că este groaznic ce se întâmplă Dinamo, pentru că niste oameni își bat joc de o emblemă românească.

„Chiar ieri spuneam dacă mai aud un cuvânt de Dinamo îmi explodează capul. Măi, este groaznic! Este cumplit, pentru niște oameni, indiferent de numele lor, își bat joc de numele unei țări, de o emblemă românească. Cu atât mai grav este au venit într-un costum de salvatori, Batmani, Spider-Mani, și s-a adeverit sunt doar desene animate.”  a declarat Lorena Balaci pentru GSP.

„Trăim în 2020. Banii îi pui acum, iar în maxim 48 de ore ajung în orice colț al planetei. Aceste minciuni nu merg. Din păcate, uite se simte pe toate palierele această criză. Unde e o criză financiară, evident se răspândește peste tot. Nu surprinde atitudinea fanilor lui Dinamo. În primul rând, este situația care este. Dacă s-ar strânge mai mult de 6, ar fi amendați imediat, risipiți. Ce facă oamenii? Ei probabil sunt foarte vocali în mediul online.” a declarat Lorena Balaci pentru sursa citată.

Citește și VIDEO | Marius Croitoru, înaintea meciului cu Craiova: “Ar fi o mare surpriză să obținem un rezultat bun”

 

 

 

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare